Home / Actueel / Al eens nagedacht over online marketing ondersteuning?

Al eens nagedacht over online marketing ondersteuning?

We komen ze dagelijks tegen, de kleine en middelgrote ondernemers die vooral heel hard aan hun bedrijf werken. Ze weten wel dat je tegenwoordig online aanwezig moet zijn en zien ook wel concurrenten op de social media voorbij komen. Dus ze posten weer eens een actie of advertentie. Maar daarna blijft het lange tijd weer stil. Terwijl in hun achterhoofd dat stemmetje maar blijft zeuren: ‘kom op, je moet er toch een keer iets aan doen’. Maar in de waan van alledag gebeurt het niet of onvoldoende. En om er nou speciaal iemand voor aan te nemen, dat is ook alweer zowat.


Continuïteit in uw online uitingen

En dan is het handig dat u tegenwoordig social media pakketten kunt inkopen. Daar betaalt u dan maandelijks een tarief voor, afhankelijk van het aantal social media posts en aantal platformen die u daarvoor gebruikt. Dat betekent dat er in ieder geval wekelijks het nodige online over uw bedrijf voorbij komt en dat er continuïteit in zit. En dat laatste scoort weer goed in de algoritmen van de social media. Want hoe vaker en relevanter je post, hoe meer zichtbaarheid. Maar er is meer. Want met social media posts alleen bent u er nog niet.

Meer bezoekers op website

Alle uitingen moeten namelijk naar één centrale bron verwijzen: uw website. Ook daar wilt u meer bezoekers. En dat betekent dat een website niet alleen een mooi visitekaartje is, maar dat er regelmatig nieuwe informatie te vinden moet zijn. Bijvoorbeeld in de vorm van blogs of actuele events of ontwikkelingen. Die informatie maakt u dan via de social media weer wereldkundig. Zo versterkt het ene medium het andere. En ja, dat vergt het nodige werk. Waar u nog steeds niet aan toekomt.

Nubium strippenkaart voor online marketing

Met de Nubium strippenkaart helpen we u uit de brand. Met de strippenkaart neemt u een aantal uren per maand af die u voor verschillende online marketing doeleinden kunt inzetten: social media posts, teksten/content, online advertenties, verbeteringen aan uw website. En we kijken goed naar de mix zodat alle middelen elkaar versterken. Daarvoor gaan we met u in gesprek op basis waarvan we een plan van aanpak maken. De resultaten koppelen we maandelijks aan u terug. Dus geen gedoe, die online marketing gaat u gewoon uitbesteden. Ieder z’n vak toch? Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek: