Home / Actueel / De horeca gaat weer open, ben je hier online ook klaar voor?

De horeca gaat weer open, ben je hier online ook klaar voor?


Afgelopen dinsdag 20 april hebben we te horen gekregen dat de terrassen van de horeca weer open mogen. Dit is zowel voor de horeca als voor de klant erg fijn. Maar er moet daarvoor wel veel achter de schermen geregeld worden. Denk hierbij onder andere aan de terrassen in orde maken maar ook de informatie op de website en social media moet bijgewerkt worden en er moet een reserveringssysteem op de website geplaatst worden om ervoor te zorgen dat de reserveringen soepel verlopen. In dit blogartikel leggen we uit hoe wij jou hierbij kunnen helpen.

De juiste informatie op je website

Om ervoor te zorgen dat alles volgens de regels en soepel verloopt is het belangrijk om de juiste informatie op je website of social media te plaatsen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld hoeveel personen per tafel mogen, wat het reservebeleid is en hoe lang de klant op het terras mag zitten. De juiste informatie/tools plaatsen op je website en social media kost veel tijd, tijd die je nu veel liever wilt gebruiken om je terras in orde te maken. Daarnaast is het fijn als de klant kan reserveren via de website in plaats van dat je druk bent met alle telefoontjes en berichtjes te beantwoorden omtrent de reserveringen

Reserveringssysteem en online marketing ondersteuning

Wij kunnen je helpen om de juiste informatie op de website en social media te plaatsen en om een goed werkend reserveringssysteem in je website te bouwen. Op deze manier wordt je ontzien van deze stress en kun je je volledig focussen op het eindelijk weer openen van je terras. We kunnen hier vandaag nog mee voor je aan de slag.

Ben je een horecaondernemer en kun je wel wat hulp gebruiken bij het ‘digitaal’ klaarmaken van je café/restaurant voor de opening? Neem dan contact met ons op.