Home / Actueel / Een gloednieuw theaterfestival op Twentse grond

Een gloednieuw theaterfestival op Twentse grond

Op 25 september 2022 vindt op Landgoedcamping Het Meuleman in De Lutte het gloednieuwe theaterfestival Groond plaats. De basis voor het festival is de rijke cultuur en historie van Twente.


Festival Groond

Op zondag 25 september vanaf 13.30 uur spelen vijf gezelschappen een voorstelling met een link naar Twente. Deze link kan divers zijn, zo kan de Twentse taal een rol spelen, of kan de voorstelling gebaseerd zijn op Twentse verhalen, lokale historie, het landschap of het Twentse karakter. Tussen de voorstellingen door geniet je van de mooie omgeving en een hapje en een drankje van diverse foodtrucks.


Sponsoring website en online marketing

Wij dragen cultuur, natuur en de regio Twente een warm hart toe. Dit komt allemaal samen in dit nieuwe festival dat plaatsvindt midden in het natuurgebied Het Lutterzand. We sponsoren Groond dan ook graag door de vormgeving, bouw en hosting van de website voor onze rekening te nemen. Daarnaast ondersteunen we de organisatie waar nodig in de online marketing. 

De Stichting Cultureel Lutterzand heeft zelf een huisstijl aangeleverd en op basis daarvan hebben wij het design van de website gemaakt. De theatermakers die meedoen en het programma hebben een mooie plek op de website gekregen. Uiteraard kunnen de tickets eenvoudig en veilig via de website besteld worden.


Nieuwe energie op oude grond

Wil je je ook onderdompelen in een middag en avond vol cultuur, Twentse verhalen en lekker eten in een prachtige omgeving? Er zijn nog kaartjes beschikbaar, dus bestel ze snel via: https://www.groond.nl/tickets