Home / Actueel / Even voorstellen; Heather-Rose Nauta (Creative Marketeer)

Wie werken er nou eigenlijk bij Nubium? In deze blog stellen we je voor aan de creative marketeer & afstudeerster van Nubium; Heather-Rose Nauta.

Heather-Rose Nauta (24), Creative Marketeer & afstudeerster.

Wat doe je bij Nubium?

Binnen Nubium ben ik op het moment vooral bezig met online marketing & communicatie voor klanten. Daarnaast houd ik mij bezig met fotografie voor bijvoorbeeld nieuwe foto’s op de website of bij blogs. Na de zomervakantie begin ik met mijn afstudeeropdracht bij Nubium, hier zal ik een half jaar mee bezig zijn. Ik volg de opleiding Communicatie & Multimedia Design.


Waarmee help je klanten?

Ik help de klanten met de zoekmachine optimalisatie voor hun website, daarnaast schrijf/plaats ik blogartikelen op de website van klanten en zet deze daarna op Social media zodat ze goed gelezen worden. Verder help ik met het verbeteren en/of optimaliseren van websites op het gebied van design.


Wat is je privésituatie?

Sinds begin juni woon ik samen met mijn vriend in Hengelo. Hiervoor heb ik voor mijn opleiding in Arnhem gewoond, maar ik kom officieel uit Enschede.


Waar word je blij van?

Op het gebied van werk word ik blij als ik klanten blij kan maken met mijn werk. Als je echt resultaat ziet van het werk dat jij hebt verricht. Op privégebied word ik blij van leuke dingen doen met familie en vrienden.


Wat zijn je favoriete apps?

Mijn favoriete apps zijn Netflix, Videoland, Youtube en Instagram.


Wat zijn voor jou inspirerende websites?

Voor techniek omtrent online marketing & communicatie kijk ik veel op frankwatching.nl en inspiratie op het gebied van design haal ik veel van Pinterest.