Home / Actueel / Even voorstellen Marieke Vizee

Marieke Vizee

Tekstschrijver

Ik woon samen met mijn vriend en twee dochters in het centrum van Enschede. Ik ben geboren in Amsterdam, jarenlang in Enschede gewoond, weer naar Amsterdam gegaan voor de studie en via een stage op Curaçao toch weer terug naar Twente.


Hoe ben je bij Nubium terecht gekomen?

Na 20 jaar bij verschillende reclame- en ontwerpbureaus in Twente gewerkt te hebben, ben ik dit jaar voor mezelf begonnen als projectmanager en tekstschrijver. Een post op LinkedIn dat ik beschikbaar was voor tekstopdrachten heeft geleid tot een samenwerking met Nubium. Waar online marketing al niet goed voor is ;-). Sinds een aantal maanden zit ik een aantal uur per week hier op kantoor.


Wat doe je bij Nubium?

Ik schrijf en redigeer teksten voor de opdrachtgevers: van een blog over naturisme op Gran Canaria tot het onderhoud van parkeergarages en een artikel over het bestrijden van een wespenplaag… het is elke week weer ontzettend afwisselend en alles behalve saai!”


Wat doe je in je vrije tijd?

We zijn allemaal gek op vakantie en gaan het liefst zo veel en lang mogelijk… als ons werk en de school van de kinderen het toelaten. We hebben een caravan en die zetten we het hele voorseizoen op een camping aan de kust, zodat we zoveel mogelijk weekenden daar naartoe kunnen. Lekker fietsen door de duinen en eindigen bij een strandtent. Dat is namelijk het enige wat ik mis in Twente: de zee en het strand. Gelukkig kunnen we er op deze manier toch volop van genieten en hebben we elk weekend een beetje een vakantiegevoel. Verder probeer ik een aantal keer in de week te kickboksen en hardlopen.


Wat zijn je favoriete apps?

Ik ben heel nieuwsgierig, dus ik zit veel op social media en post zelf ook best veel, vooral op Instagram en Facebook (voor de opa’s en oma’s). Daarnaast volg ik zoveel mogelijk het regionale nieuws, dus de Tubantia en RTV Oost app staan ook hoog op het lijstje. En ik ga het liefst overal op de fiets naartoe, dus Buienalarm is ook een veel gebruikte app.