Home/Actueel/Even voorstellen; Miranda Imminga (Projectmanager marketing en communicatie)
Geplaatst op: 12 oktober 2020

Wie werken er nou eigenlijk bij Nubium? In deze blog stellen we je voor aan een van de projectmanagers marketing en communicatie van Nubium: Miranda Imminga.

Miranda Imminga (26), Projectmanager Marketing en Communicatie

Wie is Miranda?

Ik ben Miranda Imminga en ben 26 jaar. Ik ben oorspronkelijk geen tukker, ik ben namelijk geboren in Neede (Achterhoek). In 2015 ben ik naar Enschede verhuisd om samen te gaan wonen met mijn vriend en we zijn hier niet meer weggegaan. Inmiddels hebben we hier ook een huis gekocht. Ik ben pas sinds oktober dit jaar werkzaam bij Nubium, dus momenteel word ik nog volop ingewerkt in mijn functie. Als ik kennis heb gemaakt met de klanten en systemen gaat het echte werk beginnen. Ik ben dan verantwoordelijk voor het projectmanagement van een aantal klanten, maar ondersteun ook Erwin en Stef in hun werkzaamheden. Ik zorg ervoor dat de wensen van klanten van A tot Z worden uitgevoerd. Dat begint bij het in kaart brengen van hetgeen de klant wil bereiken. Vervolgens maak ik een plan, zorg ik ervoor dat alle collega’s de werkzaamheden daarvoor kunnen uitvoeren en werk ik natuurlijk zelf mee om het beste resultaat voor de klant te behalen.

Waar word je blij van?

Van enthousiaste, passievolle mensen. Die steken mij aan om zelf ook vol enthousiasme aan dingen te werken. Daarnaast word ik heel blij van lekker eten, koken, reizen en tijd doorbrengen met familie en vrienden.


Wat zijn je favoriete apps?

Mijn meest gebruikte apps zijn Spotify, Storytel en Instagram.


Wat vind je inspirerende websites?

Ik krijg elke ochtend de nieuwsbrief van Frankwatching.nl in mijn mailbox. Ik word op die manier op de hoogte gehouden van de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van online marketing en communicatie. Dat frankwatching.nl iedere ochtend die nieuwsbrief weer weet aan te leveren met steeds nieuwe artikelen vind ik inspirerend.