Home / Actueel / Even voorstellen; Rianne Voortman (stagiare Marketing & Communicatie)

Even voorstellen; Rianne 17 (stagiare)


Wie werken er nou eigenlijk bij Nubium? In deze blog stellen we je voor aan een stagiare van Nubium; Rianne Voortman.Wat doe je bij Nubium? 

Ik doe de opleiding Marketing, communicatie en evenementenorganisatie. Dus de werkzaamheden die ik bij Nubium doe hebben vooral te maken met marketing en communicatie. Zo post ik blogs op websites en promoot ik deze op verschillende sociale media.

Privésituatie

Ik heb een lange afstandsrelatie.

Waar word je blij van?

Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het geweldig om van een idee in mijn hoofd realiteit te maken. Verven (inclusief het verven van een gitaar), breien, tekenen en schrijven zijn mijn uitlaatklep. En ik speel regelmatig videogames. Ik word graag geīnspireerd door mensen om me heen.

Favoriete apps

YouTube en Pinterest zijn favoriet. Op YouTube staan veel video's rondom educatie en entertainment. Het is leuk om te zien hoeveel verschillende meningen er zijn die op het platform gedeeld worden. Uit Pinterest haal ik inspiratie voor mijn creatieve bezigheden.

Inspirerende websites?

https://dogstudio.co/: qua techniek geweldig. Ik raad het zeker aan om een kijkje te nemen.

https://www.thiswaslouisesphone.com/: met een uniek design en concept proberen ze online pesten onder de aandacht te brengen.