Home / Actueel / Even voorstellen; Rick Siebum Online Marketeer
Geplaatst op: 19 november 2021

Wie werken er nou eigenlijk bij Nubium? In dit blogartikel stellen we je voor aan de Online Marketeer van Nubium; Rick Siebum.

Rick Siebum (18), Online Marketeer


Wie is Rick?

In oktober is Rick Siebum begonnen bij Nubium. Hij heeft al eerder bij ons gewerkt als stagiaire en heeft die stage met een dikke voldoende afgerond. In deze blog zal hij zich (opnieuw) voorstellen.

Wat doe je bij Nubium?

Ik werk hier als parttime online marketeer en ben nu bezig met de opleiding Marketing en Communicatie op het ROC van Twente. 

Waarmee help je klanten

Ik help onze klanten met diverse online marketing werkzaamheden. Ik help mee bij het maken van websites, het onderhouden van social media en het schrijven van nieuwsbrieven.

Wat zijn je hobby’s?

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om af te spreken met vrienden. Ik kijk graag voetbal en game ook veel op de Playstation.

Wat zijn je favoriete apps?

Mijn favoriete app is zonder twijfel Spotify, omdat ik elke dag muziek luister. Naast Spotify maak ik ook veel gebruik van Netflix en YouTube voor series en films. Op YouTube vind ik het vooral leuk om naar grappige filmpjes en filmpjes over games te kijken.