Home/Actueel/Even voorstellen; Rick Siebum (stagiair marketing en communicatie)
Geplaatst op: 25 september 2020

Wie werken er nou eigenlijk bij Nubium? In dit blogartikel stellen we je voor aan de stagiair marketing en communicatie van Nubium; Rick Siebum.

Rick Siebum (18), stagiair marketing en communicatie


Wie is Rick?

Ik ben Rick Siebum en ben 18 jaar. Momenteel studeer ik aan het ROC Van Twente en volg ik de opleiding marketing en communicatie MBO 4.

Ik woon samen met mijn moeder, broertje en zusje in Enschede. Daarnaast ben ik anderhalf jaar samen met mijn vriendin.

Voor mijn studie ga ik een halfjarige stage lopen bij een bedrijf wat zich bezighoudt met marketing en communicatie, hierdoor ben ik terecht gekomen bij Nubium.

Bij Nubium hou ik mij momenteel vooral bezig met content plaatsen op de websites van verschillende bedrijven, ook hou ik voor deze bedrijven de socials bij. Het bijhouden van de socials houdt in dat ik via de diverse social kanalen een post online zet als er een nieuw artikel op de website geplaatst is. 

Waar word je blij van?

Ik word blij op het moment dat ik iets voor een klant uitvoer en de klant daar tevreden over is. Privé ben ik vooral blij als het goed gaat met mijn gezondheid en die van de mensen om mij heen. Daar zijn we ons nu toch allemaal wat meer bewust van.


Wat zijn je favoriete apps?

Mijn favoriete app is zonder twijfel Spotify, omdat ik elke dag muziek luister. Naast Spotify maak ik ook veel gebruik van Netflix en YouTube voor series en films. Op YouTube vind ik het vooral leuk om naar grappige filmpjes en filmpjes over games te kijken.