Home / Actueel / Even voorstellen; Stef (creative marketeer)

Stef Konhuurne (23), creative marketeer 

Wie werken er nou eigenlijk bij Nubium? In deze blog stellen we je voor aan de creative marketeer van Nubium; Stef Konhuurne.


Wat doe je bij Nubium?

Mijn taken bestaan voor het grootste deel uit seo-optimalisatie en online marketing. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het projectmanagement van de kleine en middelgrote projecten. Ik ben ook veel bezig met het ontwerpen van de websites die we maken en het ontwikkelen van huisstijlen en logo's voor bedrijven. 

Waarmee help je klanten? 

Ik zorg ervoor dat mijn collega's zo goed mogelijk hun werk kunnen doen voor de klanten. Ook help ik onze klanten door beter vindbaar te zijn in zoekmachines door middel van zoekmachine optimalisatie en ik help ze bij het verbeteren van de uitstraling door middel van webdesign, huisstijl-ontwerp en branding.

Privésituatie

Ik heb al bijna een jaar een lieve en mooie vriendin. Ik ben zelf op zoek naar een appartement in Enschede of omgeving.

Waar word je blij van?

Van klanten met een goed verhaal en passie hebben voor het werk dat ze doen. Als webdesigner en online marketeer is het prettig om te werken met klanten die van hun werk houden. Buiten mijn werk om word ik blij van vriendschap, de liefde, technologie en kip. Niet persé in deze volgorde ;-) 

Favoriete apps

Mijn meest gebruikte app is zonder twijfel Spotify. Een dag geen muziek is een dag niet geleefd. Na Spotify is YouTube mijn favoriete app, daar kan je zo lekker verdwaald in raken zonder het constante ‘koop mij a.u.b.’ gehalte van Instagram.

Inspirerende websites

Qua techniek: https://gruev.space/. Qua design: https://www.designembraced.com heeft een ongelooflijk cleane look met veel mooie animaties.