Home / Actueel / Even voorstellen; Sven (front-end developer)

Wie werken er nou eigenlijk bij Nubium? In deze blog stellen we je voor aan de front-end developer van Nubium; Sven Rolleman.

Sven Rolleman (20), front-end developer  

Wat doe je bij Nubium?

Ik werk voornamelijk aan de styling van de websites binnen Webhare, dit is altijd op basis van een Design die Stef Konhuurne maakt. Daarnaast werk ik ook af en toe aan het backend van MijnSiteOnline (Webhare), dit kunnen nieuwe toepassingen zijn of bewerkingen/verbeteringen op bestaande functionaliteiten.

Waarmee help je klanten?

Ik heb (op uitzonderingen na) geen direct contact met de klanten, als er problemen zijn met de website wordt dit meestal doorgegeven aan Stef of Erwin, als dit problemen zijn waar ik wat mee kan word dit naar mij opgeschoven en los ik dit op (zoals styling fouten of een probleem in het backend waardoor er een fout ontstaat op de website).

Privésituatie

Op dit moment woon ik nog bij mijn ouders, ik heb een zusje (19) en een broertje (16). Ik heb geen vriendin.

Waar word je blij van?

Ik word blij als ik iets nieuws heb ontwikkeld in bijvoorbeeld het backend van MijnSiteOnline en het functioneert correct/goed, of als er een nieuwe website live staat waar ik aan gewerkt heb.

Favoriete apps

Mijn favoriete apps voor werk zijn Asana en Werktijden registratie, in Asana kan ik mijn huidige taken op een makkelijke manier zien. Werktijden registratie gebruik ik vooral om op een makkelijke manier mijn uren op te slaan voordat ik ze in de urenregistratie zet van Nubium.

Inspirerende websites

 https://tatsumaki.xyz :Tatsumaki is een Discord bot, Discord is een communicatieplatform waar vooral gamers op zitten om te praten (over games) en samen games te spelen. Deze website is inspirerend voor mij omdat het goed in elkaar is gezet. De website heeft ook een ‘dashboard’ waarin je een aantal verschillende opties hebt om je instellingen aan te passen van je profiel (achtergrondje, een omschrijving etc.). De vervolgpagina’s zijn ook goed in elkaar gezet en de kleuren zijn goed gebruikt, niet te veel of te weinig.