Home / Actueel / Even voorstellen; Sven (front-end developer)

Sven Rolleman

Front-end developer  

Ik woon met mijn broertje en zusje bij mijn ouders.

Wat doe je bij Nubium?

Ik werk voornamelijk aan de styling van de websites binnen het content managementsysteem Webhare, op basis van een ontwerp. Daarnaast werk ik ook af en toe aan het backend van MijnSiteOnline en voeg ik nieuwe toepassingen of verbeteringen op bestaande functionaliteiten toe.


Waar word je blij van?

Ik word blij als ik iets nieuws heb ontwikkeld in bijvoorbeeld het backend van MijnSiteOnline en het functioneert goed. Ook word ik blij als er een nieuwe website live staat waar ik aan gewerkt heb.


Wat zijn je favoriete apps?

Mijn favoriete apps voor het werk zijn Asana en Werktijdenregistratie. In Asana kan ik mijn taken op een makkelijke manier zien. Werktijdenregistratie gebruik ik vooral om op een makkelijke manier mijn uren op te slaan, voordat ik ze in de urenregistratie van Nubium zet.


Wat vind je inspirerende websites?

https://tatsumaki.xyz. Tatsumaki is een Discord bot, een communicatieplatform waar vooral gamers op zitten om te praten (over games) en samen games te spelen. Deze website is inspirerend voor mij, omdat het goed in elkaar is gezet. De website heeft ook een ‘dashboard’ waarin je een aantal verschillende opties hebt om je instellingen aan te passen van je profiel (achtergrondje, een omschrijving etc.). De vervolgpagina’s zijn ook goed in elkaar gezet en de kleuren zijn goed gebruikt en op elkaar afgestemd.