Home / Actueel / Even voorstellen; Thijs Nijenhuis (stagiair marketing en communicatie)

Wie werken er nou eigenlijk bij Nubium? In dit blogartikel stellen we je voor aan de stagiair marketing en communicatie van Nubium; Thijs Nijenhuis

Thijs Nijenhuis (21), stagiair marketing en communicatie

Wat doe je bij Nubium?

In de periode juli en augustus werk ik 3 dagen in de week voor Nubium. In deze periode ga ik met verschillende opdrachten bezig, hierdoor leer ik Nubium al goed kennen. Vanaf september zal ik starten met mijn stage voor de opleiding marketing & communicatie.

Waarmee help je klanten?

Als stagiair marketing en communicatie ga ik helpen bij verschillende online marketing activiteiten, zoals het onderhouden van de websites en social media kanalen voor onze klanten.

Wat is je privésituatie?

Mijn ouders zijn gescheiden. Op dit moment woon ik bij mijn moeder en stiefvader samen met mijn zusje in Hengelo. Ik ben ook regelmatig te vinden bij mijn vader en oudere broer, zij wonen beide in de buurt.

Wat zijn je Hobby’s?

Mijn hobby’s zijn gamen, Netflix kijken, uitgaan met vrienden en fitness. Dit vind ik fijn om te doen en om gezond te blijven. Daarnaast ben ik een echte foodie. Ik kook graag maaltijden vooral als ik voor mezelf kook.

Wat zijn je favoriete apps?

Youtube, omdat ik me hier uren mee bezig kan houden en op deze manier in van alles kan verdiepen. Daarnaast gebruik ik whatsapp, deze app gebruik ik om dagelijks contact te houden met vrienden en familie. Netflix gebruik ik om films en series te kijken en als laatste gebruik ik vaak foto editing apps zoals Photoshop. Photoshop gebruik ik vooral als creatieve uitlaatklep.