Home / Actueel / Even voorstellen; Xanne Online Marketeer
Geplaatst op: 2 december 2021

Wie werken er nou eigenlijk bij Nubium? In dit blogartikel stellen we je voor aan de Online Marketeer van Nubium; Xanne van Dopperen.


Hi, ik ben Xanne


De kersverse Content marketeer van Nubium

Mijn naam is Xanne van Dopperen en ik ben 27 jaar oud. Samen met mijn vriend woon ik aan de rand van Enschede. Nog niet zo lang geleden werkte ik fulltime als kapster, dit heb ik 10 jaar gedaan.


Hoe ziet mijn leven eruit over 20 jaar?

Ik stelde mezelf de vraag: “Hoe ziet mijn leven eruit over ongeveer 20 jaar”. Op deze vraag had ik al snel een antwoord: “Ik wilde niet mijn hele leven werkzaam blijven in het kappersvak”. Wat nu? De lockdown brak aan en ik kwam thuis te zitten.


Websites, Webshops & Online marketing

In die tijd ben ik mij gaan verdiepen in het bouwen van websites/webshops en alles wat daar bij komt kijken van e-mailmarketing tot de social media kanalen en de advertenties. Dit wekte mijn interesse en ben opzoek gegaan naar een passende studie en deze heb ik gevonden in Flowmundo. Inmiddels zit ik al even bij Nubium en zit ik helemaal op mijn plek om nog meer te leren over Online marketing en Web.


Ik hou me vooral bezig met het ontwikkelen van content voor onze klanten, zoals blogartikelen, nieuwsbrieven en social media berichten & advertenties.