Home / Actueel / Go Planet Parc in een nieuw jasje

Go Planet Parc in een nieuw jasje!

De nieuwe website van Go Planet Parc is live! 
Het eindresultaat mag er zijn en daar zijn we dan ook best trots op. We verzorgen al tijden de website van Go Planet Parc en de afgelopen weken hebben wij keihard mogen werken aan de nieuwe website van Go Planet Parc. Wij hebben de huisstijl aangepast, structuur en overzicht gecreëerd maar vooral de website in een nieuw jasje gestoken. Met trots introduceren wij de nieuwe versie van de website van: Go Planet Parc.Over Go Planet Parc

Go Planet is één van de grootste entertainment boulevard van noord-oost Nederland. Het park ligt tussen het stadion van FC Twente: De Grolsch Veste en de Ijsbaan Twente. Go Planet Parc biedt tal van mogelijkheden op het gebied van entertainment voor jong en oud. 

Wist je dat: We naast het (door)ontwikkelen van de website van Go Planet Parc ook de online marketing ondersteunen door het bijhouden van de social media kanalen. Naamsbekendheid en gezien worden is van onwijs belang dus onze specialisten zorgen ervoor dat de juiste content op het juiste moment wordt geplaatst.