Home / Actueel / Hulp bij Google Ads

Nubium dé specialist in Google Ads

We zijn sinds kort officieel Google Partner en daarmee dé specialist in Google Ads. Wil je graag adverteren maar weet je niet goed waar je moet beginnen, laat het dan aan ons over. We hebben al behoorlijk wat jaar ervaring op het gebied van SEA en SEO en hebben dan ook de juiste vakkennis in huis om jouw advertenties op te zetten en te optimaliseren.

Heb je al een Google Ads campagne, maar ben je er niet zeker van of deze effectief genoeg is? Laat een van onze specialisten er naar kijken zodat je zeker weet dat je met de advertenties er alles uithaalt wat erin zit. Wij helpen je hier natuurlijk graag mee. 

Meer omzet door Google Ads

Advertenties… je komt ze overal online tegen. Of het nu gaat om de Google Shopping, een advertentie bovenaan de zoekresultaten (zoekwoorden advertentie),  een afbeelding advertentie op pagina’s (display advertentie) of een advertentie in YouTube. De meeste online advertenties lopen via Google Ads.

Of je nou een webshop, restaurant of bouwbedrijf hebt: met concurrentie heeft elk bedrijf wel te maken. Er wordt steeds meer online gezocht naar een product of dienst door de klant, het is van groot belang dat de klant jou eerder opmerkt dan jouw concurrent. Google Ads is een manier om online meer op te vallen en om jouw concurrentie voor te zijn. Met onze slimme, eenvoudige advertenties kun je meer klanten bereiken. Als je Google Ads op de juiste manier gebruikt kan dit voor jouw bedrijf in je voordeel werken. 

Hulp bij Google Ads

Hoe hoger jouw positie in Google is, Hoe beter je vindbaar bent en hoe hoger de bezoekersaantallen op jouw website worden. Wil je dit ook? Maar heb je geen tijd of kennis om hiermee aan de slag te gaan? Laat de Google Ads aan ons over en wij zorgen ervoor dat jouw website een online succes wordt!

Heb je vragen of wil je graag meer informatie over Google Ads? Onze medewerkers vertellen je er graag meer over.
Via de onderstaande knop kunt je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.