Home / Actueel / Google Partner certificaten weer voor een jaar verlengd

Google Partner certificaten weer voor een jaar verlengd

De ontwikkelingen bij Google gaan razendsnel en om Google op de juiste manier in te kunnen zetten voor de online marketing, vindt Google het belangrijk dat de Google Partners up-to-date zijn en blijven door jaarlijks de Google Partner certificaten te halen en dat is Wouter en Remco ook dit jaar weer gelukt! 


Google Partner certificering

Google Partner certificering is een professionele accreditatie die Google toekent aan mensen die hebben aangetoond dat ze weten hoe ze de algemene en gevorderde functies van Google Ads moeten gebruiken. Door het behalen van een of meer certificaten, erkent Google je als online advertentie professional.

Wouter heeft deze maand zijn Google Search Ads, Google Display Ads certificaten verlengd en zijn Google Shopping certificaat behaald. Remco heeft zijn Google Shopping certificaat weer voor een jaar verlengd.

Google Ads inzetten

Als Google Partner zijn wij dus op de hoogte van alle laatste trends en ontwikkelingen en kunnen onze online advertentie professionals het beste uit jouw campagnes halen. Google Ads (SEA) zijn vooral interessant om in te zetten bij het tijdelijk promoten van producten of diensten, waarvoor de inzet van zoekwoorden optimalisatie (SEO) niet snel of effectief genoeg is om direct hoger te eindigen in de zoekmachines.


Google Ads kunnen ook interessant zijn als je een specifiek product of dienst waar veel op gezocht wordt en dus veel concurrentie op is, onder de aandacht wil brengen. Google Display is hiervoor een effectief instrument. Dankzij de Google Partner certificering zijn wij in staat je advertentiecampagne zo in te stellen en vorm te geven dat je direct het gewenste resultaat boekt. Een Google Ads campagne via Nubium levert je meteen meer kliks en meer vertoningen op en daardoor merkbekendheid en een hogere conversie. 

€ 400,- promotietegoed

Als je nog geen Google adverteerder ben en je je Google campagne via ons laat lopen, kun je gebruik maken van ons Google Partner voordeel. Bij een campagne van een minimale inzet van € 400,- in twee maanden, ontvang je via Google € 400,- promotietegoed.

Wil jij meer weten over hoe je Google Ads het meest optimaal in kunt zetten voor je eigen product of dienst? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wil je een bestaande campagne kosteloos laten beoordelen door een van onze advertentie specialisten? Ook daarvoor kun je contact met ons opnemen.