Home / Actueel / Het gebruik van smartphones, hoe ga ik hiermee om?

Het gebruik van smartphones, hoe ga ik hiermee om?

Tegenwoordig is het niet meer weg te denken in het dagelijks leven: je smartphone. Iedereen heeft er een en je kan hem overal voor gebruiken. Het is daarom erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je website en je online content mobielvriendelijk is. Het klinkt als een logische tip maar wordt toch nog niet overal gedaan. Hieronder nog drie tips voor mobile marketing. 


Houd het simpel

De mobiele wereld is een stuk kleiner dan je desktop scherm. Je hebt hierdoor dus veel minder plaats om je toekomstige klanten te overtuigen. Zorg er daarom voor dat je communicatie kort, maar wel krachtig overkomt. Verwijder verder alle overbodige informatie.


Locatie is alles

Zorg ervoor dat klanten jouw merk online vinden wat ze ze op dat moment nodig hebben en target je publiek op basis van waar ze zich bevinden. Houd ook zeker in de gaten welke evenementen bij jou in de buurt plaatsvinden en speel hierop in.


Wees persoonlijk

Je smartphone is zowat het persoonlijkste toestel dat je bezit. Wanneer je op dat toestel wordt aangesproken door merken, wordt dat al snel als indringend gezien. Dit gevoel kan je gemakkelijk vermijden door persoonlijk te benaderen. Het is belangrijk om voldoende informatie te beschikken over je klant. Stel gerust vragen maar wees niet te opdringerig.


Bron: https://www.bijgespijkerd.nl/