Home / Actueel / Keep it simple!

Keep it simple!

Je ziet ze regelmatig voorbij komen, van die super vette websites met een high-tech design en allerlei bewegende beelden zoals filmpjes, pop-ups etc.. Vaak zijn dat soort websites van webdesign developers, reclamebureaus of andere creatieve ondernemers. Maar heb jij dat als MKB’er ook nodig? We zijn regelmatig met MKB’ers in gesprek die een nieuwe website willen laten bouwen of hun huidige willen updaten. En natuurlijk komen dan ook dat soort toeters en bellen ter sprake. In veel gevallen zeggen wij: niet doen! Ten eerste kost het veel geld, ten tweede heb je het in veel gevallen niet nodig.


Focus op goede basissite

Leg de focus liever op een goede basissite die qua structuur logisch in elkaar zit en goede content bevat. Vaak zijn de teksten een ondergeschoven kindje en worden ze op het laatst nog even door iemand die dat wel een beetje kan geschreven of van de oude site overgenomen. Terwijl de content zo belangrijk is. Als bezoekers op je site binnenkomen moeten ze snel de benodigde informatie kunnen vinden. Een goede structuur is essentieel en moet vanaf het begin van het ontwikkelen van een site worden ingericht. Het is de basis waar je vervolgens de content aan koppelt. En die content moet gewoon als een trein lezen: in correct Nederlands, kort en catchy. En dat is een vak, net als het technisch bouwen van de site.

Vindbaarheid in Google

Daarnaast wil je natuurlijk dat je website goed vindbaar is in Google. Daar houden we bij het bouwen van de site en het maken van de content ook rekening mee. Al die expertises hebben we in huis en passen we als een puzzeltje in elkaar. Het resultaat is een functionele responsive website van deze tijd. Waarbij we natuurlijk ook een mooi ontwerp, passend bij jouw huisstijl, toepassen.

Wil je je website verbeteren maar weet je niet goed hoe. Neem contact met ons op.