Home / Actueel / Online Marketing ondersteuning

Overweeg je om je online marketing uit te besteden? Wij vertellen je graag meer!

Hoe lekker zou het zijn om je geen zorgen meer te hoeven maken over het bijhouden van je website en social media? Je content bedenken, uitwerken en inplannen? Zorgen dat alles in lijn is met je huisstijl en er continuïteit zit in je communicatie? Wij vertellen je graag waarom (een deel van je) online marketing uitbesteden een goed idee is!

Waarom je online marketing uitbesteden een goed idee is

Allereerst natuurlijk omdat wij een groot deel van je werk uit handen zullen nemen. Dat geeft jou meer tijd om te doen waar je goed in bent. Daarnaast helpen we je met het bedenken van een goede strategie en planning zodat er continuïteit en consistentie zit in je communicatie. 


De voordelen op een rij van het uitbesteden van je online marketing


Strippenkaart of marketing abonnement

Voor het uitbesteden van je online communicatie bieden we twee mogelijkheden aan: Een strippenkaart en een abonnement:

Strippenkaart

Bij een strippenkaart neem je een vast aantal uren af tegen een bijbehorend uurtarief. Wij voeren die uren in ons systeem in en houden vervolgens precies bij hoeveel en wanneer wij werk voor je uitvoeren. Heb je een rustigere periode? Geen enkel probleem, de uren blijven gewoon staan voor een ander moment. Het voordeel van een strippenkaart is dat je zelf kunt bepalen wanneer wij aan het werk gaan voor je en wanneer niet.

Overzicht en duidelijkheid

Zowel voor de strippenkaart als het maandelijkse marketing abonnement geldt dat je aan het einde van de maand een overzicht krijgt van onze werkzaamheden, de tijd die de werkzaamheden hebben gekost en een overzicht van eventuele openstaande uren.

Abonnement

Wil je meer zekerheid en continuïteit? Dan is het maandelijkse abonnement de beste keuze voor jou. We bespreken je bedrijfsdoelstellingen en je marketingdoelstellingen en helpen je de vertaalslag te maken naar online communicatie.Bij het marketing abonnement spreken we gezamenlijk af hoeveel uur we maandelijks voor je aan de slag gaan en waar we onze tijd aan gaan besteden.

Deze uren besteden wij maandelijks bijvoorbeeld aan het bedenken van content, het schrijven van website- of blog teksten, het schieten of bewerken van foto’s, het designen van content in je huisstijl en meer. Het plaatsen van de content nemen we uiteraard ook voor onze rekening.

Vrijblijvende afspraak

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak om je marketingdoelstellingen en de mogelijkheden met ons te bespreken. Onze specialisten vertellen je graag meer.