Home / Actueel / Online marketing ondersteuning

Online marketing ondersteuning


Wist je dat Nubium ook online abonnementen heeft? Dat betekent dat je je social media aan ons uitbesteedt op basis van een maandabonnement of strippenkaart. Nubium heeft zowel technisch als inhoudelijk de mensen in huis om de posts voor jouw social media te maken, plaatsen en monitoren.


Als je zelf geen marketingafdeling of -mensen in dienst hebt kost het bijhouden van die social media best veel tijd. Bovendien haal je er niet het maximale uit als je het niet door professionals laat doen. Ieder z’n vak toch? Nubium kan de volledige social media voor je verzorgen. We hebben zowel technisch als inhoudelijk de mensen in huis om de social posts te maken, plaatsen en monitoren. Daarvoor bieden we twee verschillende diensten: een maandabonnement (Nubium Basis en Nubium Plus) en een strippenkaart (flexibel inzetbare uren).

We beginnen altijd met een adviesgesprek: welke social media gebruik je? Passen die bij de doelstellingen die je hebt? Wat wil je delen? Hoe vaak wil je een bericht plaatsen? Op basis van de wensen en doelen formuleren we een social media strategie. Daarin staat welke media we gaan inzetten, hoeveel social posts (berichten) we wekelijks gaan maken, of we blogs gaan schrijven etc.. En maandelijks ontvang je van ons de statistieken die inzicht geven in de effecten die dat heeft. Op basis daarvan kunnen we, indien nodig, dan ook weer bijsturen.

We schrijven de teksten die we in een bij de huisstijl passend format gieten, plaatsen de berichten op een gunstig moment (er zijn goed scorende dagen en tijdstippen). We zorgen ervoor dat er doorkliks naar de website in de berichten verwerkt zijn en we kunnen indien gewenst ook de webcare voor onze rekening nemen (tijdens werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur). Kortom, wij verrichten de inspanning, je bedrijf plukt er de vruchten van. 

Klinkt goed toch? Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.