Home / Actueel / Ons nieuwe onderkomen

Ons nieuwe onderkomen

Nubium groeit. Onlangs zijn er een aantal nieuwe krachten bij Nubium aan het werk gegaan en dat heeft ervoor gezorgd dat wij een beetje uit ons jasje zijn gegroeid. Een goede reden om op zoek te gaan naar een ander onderkomen en dat nieuwe onderkomen, dat hebben we gevonden! Begin oktober zijn we van de Josink Es verhuisd naar de Lonnekerbrugstraat 78. Ons nieuwe kantoor beslaat een stuk meer vierkante meters en heeft ook meer aparte ruimtes. Dat komt goed van pas in deze anderhalve meter samenleving.

Styling

Met de hulp van interieurstyliste Marloes Roodbosch van Roodbosch Interieurstyling zijn de verschillende ruimtes gezellig aangekleed. Plantjes op kantoor was een wens en dat is heel goed gelukt zoals je kunt zien op de foto’s

Thuiswerken

Momenteel werken wij voornamelijk vanuit huis, maar we hopen natuurlijk snel weer met een volle bezetting van het kantoor gebruik te kunnen maken. Als dat zover is verwelkomen we onze klanten ook graag weer met een lekker kopje koffie op kantoor. Tot die tijd zijn we online voor jullie beschikbaar.

Hulp bij SEO

Kun jij wel wat hulp gebruiken met je SEO? Wij hebben een serie blogartikelen geschreven met tips waardoor jij heel gemakkelijk je SEO kunt optimaliseren.

Foto's van ons nieuwe kantoor