Home / Actueel / Overweeg je om je online marketing uit te besteden? Wij vertellen je graag meer!

Overweeg je om je online marketing uit te besteden? Wij vertellen je graag meer!

Hoe lekker zou het zijn om je geen zorgen meer te hoeven maken over het bijhouden van je social media? Je content bedenken en inplannen? Zorgen dat alles in lijn is met je huisstijl? Grappige of catchy intro’s bedenken? Precies! Heerlijk zou dat zijn! Wij vertellen je graag waarom (een deel van je) online marketing uitbesteden aan Nubium een goed idee is!

Waarom je online marketing aan Nubium uitbesteden een goed idee is 

Allereerst natuurlijk omdat wij een groot deel van je werk uit handen zullen nemen. Dat scheelt jou tijd die je weer ergens anders in je bedrijf kunt steken. Misschien heb je op het moment wel te weinig tijd om je bezig te houden met sales, of met aftercare, of met netwerken, of met je administratie? Of misschien wil je wel gewoon wat meer vrije tijd hebben.

De voordelen op een rij van het uitbesteden van je online marketing: 


Strippenkaart of marketingabonnement

Het is bij ons op twee manieren mogelijk om je online marketing uit te besteden, ofwel via een strippenkaart ofwel via een marketing abonnement. 

Bij een strippenkaart neem je een vast aantal uren af tegen een bijbehorend uurtarief. Wij voeren die uren in ons systeem in en houden vervolgens precies bij hoeveel en wanneer wij werk voor je uitvoeren. Heb je een rustigere periode? Geen enkel probleem, de uren blijven gewoon staan voor een ander moment. Het voordeel van een strippenkaart is dat je zelf kunt bepalen wanneer wij aan het werk gaan voor je en wanneer niet.

Wil je dat we alles voor je uit handen nemen? Dan kun je het beste kiezen voor ons maandelijkse marketing abonnement. Bij het marketing abonnement spreken we gezamenlijk af hoeveel uur we maandelijks voor je aan de slag gaan en waar we onze tijd aan gaan besteden. Wij bekijken je bedrijf en je werkzaamheden en brengen vervolgens een advies uit. Deze uren besteden wij maandelijks bijvoorbeeld aan het bedenken van content, het schrijven van website- of blog teksten, het schieten of bewerken van foto’s, het designen van content in je huisstijl en meer. Het plaatsen van de content nemen we uiteraard ook voor onze rekening. Het uurtarief bij een marketing abonnement is lager dan het uurtarief bij een strippenkaart. 

Zowel voor de strippenkaart als het maandelijkse marketing abonnement geldt dat je aan het einde van de maand een overzicht krijgt van onze werkzaamheden, de tijd die de werkzaamheden hebben gekost en een overzicht van eventuele openstaande uren.

Vrijblijvende afspraak

Maak nu een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden met ons te bespreken. Wij vertellen je graag meer!