Home / Actueel / Polls voor meer betrokkenheid van je bezoekers

Polls voor meer betrokkenheid van je bezoekers

Met het plaatsen van polls op je website kun je de betrokkenheid van je bezoekers/ potentiële klanten verhogen. Een poll is een soort mini opiniepeiling waarbij je een vraag stelt en daar een aantal mogelijke antwoorden bij plaatst. De bezoeker kan één van de antwoorden aanklikken en daarmee zijn/haar keuze doorgeven. Vervolgens krijgt hij/zij de percentages van de scores per antwoord te zien. 


De poll bij Re-data Solutions

Technisch gezien realiseer je een poll door middel van een formulier in je content management systeem (cms). En daar kunnen wij je bij helpen. Onlangs hebben we een poll-tool gemaakt voor @Re-dataSolutions die ze op diverse plekken op hun website gaan inzetten. Daarmee wil het bedrijf inzicht krijgen in de kennis die er is op het gebied van de efficiëntie en productiviteit van machineparken, hun core business. Op basis van de gegevens uit de polls kunnen ze bijvoorbeeld bepaalde trainingen gaan aanbieden. Die trainingen kunnen gevolgd worden door medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van het machinepark in hun fabriek of productiebedrijf.

Mogelijkheden voor een poll

Je kunt je bezoekers ook vragen over je bedrijf en diensten/producten stellen of leuke weetjes of meningen voorleggen. Er zijn legio mogelijkheden. Een poll is laagdrempelig, mensen vinden het gewoon leuk om hun mening te geven en te klikken. Het vergroot de interactiviteit van je website en heeft daarmee ook een positieve invloed op je Google-ranking. Een win-win dus op alle vlakken.

Gebruik jij al polls op je website?

Benieuwd naar wat wij voor jouw website kunnen betekenen? Neem contact met ons op.