Home / Actueel / Schildersbedrijf Bonke laat zich zien!

Schildersbedrijf Bonke laat zich zien!

Sinds enige tijd verzorgen wij naast de website ook de online marketing ondersteuning van Schildersbedrijf Bonke & Zn. in Enschede. Nuchter als wij Twentenaren zijn vond het gedegen familiebedrijf dat het eigenlijk niet zoveel te vertellen had: ‘we schilderen, dat lijkt ons duidelijk’. Maar Bonke doet heel veel en met onze online marketing ondersteuning laten we dat in geuren en kleuren zien, onder andere op Facebook, Instagram en LinkedIn. Want Bonke beweegt zich zowel op de particuliere als zakelijke markt.


Over Schildersbedrijf Bonke

Voor ons is het inmiddels duidelijk dat het bedrijf veel meer dan alleen schilderen doet, waaronder spuitpleisterwerk, stukadoorswerk, beglazing, kunststofvloeren, gevelreiniging en -beplating en beton- en houtreparaties. De verschillende werkzaamheden worden onder andere toegepast in grootschalige projecten, waaronder het AFAS Experience Center, het nieuwe kantoor van AFAS Software in Leusden. Dit megagrote complex bestaat uit diverse gebouwen die een soort campus vormen met onder andere een sportzaal, restaurant, theater en atrium

Wijkgericht onderhoud & blogs

Naast het in de spotlight zetten van dit soort projecten hebben we een online campagne opgezet rondom het wijkgericht onderhoud van Bonke en schrijven we blogs met schilder- en onderhoudstips. Kortom, Bonke mag zich met trots laten zien. En daar helpen we ze graag een handje mee.

Resultaten

Zoals eerder vermeld zijn we al enige tijd bezig met de online marketing ondersteuning voor Bonke en de resultaten mogen er wezen: Vorig jaar rond deze tijd kreeg de website ongeveer 300 bezoekers per maand. Inmiddels zitten we op bijna 4000 bezoekers per maand en zijn de social media kanalen aan het groeien. Geen verkeerd resultaat, al zeggen we het zelf ;-)

Wilt u meer weten over online marketing ondersteuning of bent u benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie.