Home / Actueel / Social media uitbesteden

Social media uitbesteden

Veel bedrijven zijn te druk of hebben niet de know-how in huis om op een consistente manier met hun social media bezig te zijn. Dat geldt bijvoorbeeld voor MKB’ers die niet standaard een eigen marketingafdeling hebben. Ze posten wel eens wat, maar het is niet iets wat constant onder de aandacht is. Een gemiste kans, want consequent op de social media actief zijn levert iets op voor je branding en bekendheid. Nubium kan de volledige social media voor je verzorgen.


Online marketing strategie

We beginnen altijd met een adviesgesprek: welke social media gebruik je? Passen die bij de doelstellingen die je hebt? Wat wil je via de social media delen? Hoe vaak wil je een bericht plaatsen? Op basis van de wensen en doelen formuleren we een social media strategie. Daarin staat welke media we gaan inzetten, hoeveel social posts (berichten) we wekelijks gaan maken, of we blogs gaan schrijven etc.. En maandelijks ontvang je van ons de statistieken die inzicht geven in de effecten die dat heeft. Op basis daarvan kunnen we, indien nodig, dan ook weer bijsturen.

Bouwen aan online zichtbaarheid

Houd daarbij in gedachten dat meer social media activiteit niet meteen tot meer omzet en nieuwe klanten leidt. Het is een manier om consistent aan je zichtbaarheid te bouwen en die levert op de langere termijn meer betrokkenheid op van potentiële klanten en zorgt ervoor dat je ‘top of mind’ bent op het moment dat ze een dienst of product dat jij levert nodig hebben. Het is bovendien een manier om het verhaal van je bedrijf te vertellen. Een verhaal dat, zolang je bedrijf bestaat, nooit is uitverteld.

Strippenkaart of abonnement

Nubium heeft zowel technisch als inhoudelijk de mensen in huis om de social posts te maken, plaatsen en monitoren. We schrijven de teksten die we in een bij de huisstijl passend format gieten, plaatsen de berichten op een gunstig moment (er zijn goed scorende dagen en tijdstippen). We zorgen ervoor dat er doorkliks naar de website in de berichten verwerkt zijn en we kunnen indien gewenst ook de webcare voor onze rekening nemen (tijdens werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur). Kortom, wij verrichten de inspanning, je bedrijf plukt er de vruchten van. Je kunt daarvoor een strippenkaart bij ons afnemen of een social media abonnement. Lees hier meer over onze online marketing ondersteuning