Home / Actueel / Strippenkaart of abonnement voor online marketing?

Strippenkaart of abonnement voor online marketing?

Hoe fijn zou dat zijn: je social media aan Nubium uitbesteden? Gewoon weten dat de content en social posts iedere week weer klaar staan, dat ze er aantrekkelijk uitzien en dat er wordt gemonitord wat de effecten zijn. Oftewel, wij verrichten de inspanning, je bedrijf plukt er de vruchten van. Je kunt daarvoor een strippenkaart bij ons afnemen of een social media abonnement. Wat het verschil is?  


Social media uitbesteden

Jezelf als bedrijf laten zien, onderdeel zijn van een actief netwerk en ondertussen aan je merk bouwen, het kan allemaal met social media. Maar dan moet je er wel op een consistente manier mee bezig zijn. En daar ontbreekt het in de praktijk nog wel eens aan. Door gebrek aan tijd of prioriteit of simpelweg omdat je er de know-how niet voor in huis hebt. Bij Nubium kun je je social media uitbesteden. Dat betekent dat we de content maken, deze op de gewenste social media plaatsen en monitoren wat de effecten zijn.


Flexibele strippenkaart

Met een strippenkaart huur je ons in op momenten dat jij daar behoefte aan hebt. Bijvoorbeeld omdat je iets nieuws te melden hebt, omdat je een aanbieding hebt of een bepaald product of dienst onder de aandacht wilt brengen. De uren boeken we maandelijks van je strippenkaart af. En als het einde in zicht is geven we je een seintje of je een nieuwe kaart wilt aanschaffen. Voordeel: je bent flexibel en zit niet vast aan een x-aantal social posts per maand. Daarnaast kun je een strippenkaart ook voor een aantal andere diensten van Nubium inzetten. Een strippenkaart heb je al vanaf € 149,- per maand.

Vast abonnement

De tweede mogelijkheid is dat je een maandelijks abonnement bij ons afneemt. Daarvoor hebben we twee opties: een basis- en een plus abonnement. Beide bevatten een x-aantal social post per maand op een x-aantal media. Maandelijks stemmen we af wat er die maand speelt, we nemen op werkdagen van 9.00-17.00 uur de webcare voor onze rekening en aan het eind van de maand krijg je de rapportages toegestuurd. Op basis van de rapportages kunnen we indien nodig ook weer bijsturen.

Vrijblijvende afspraak

Nubium heeft zowel technisch als inhoudelijk de mensen in huis om de social posts te maken, plaatsen en monitoren. We schrijven de teksten die we in een bij de huisstijl passend format gieten, plaatsen de berichten op een gunstig moment (er zijn goed scorende dagen en tijdstippen). En we zorgen ervoor dat er doorkliks naar de website in de berichten verwerkt zijn. Niet meer zelf mee tobben dus, maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak over online marketing ondersteuning.