Home / Actueel / We gaan verhuizen!

We gaan verhuizen naar de Performance Factory

Vanaf 1 januari 2023 zijn we te vinden in gebouw Zuid van de Performance Factory in Enschede.

 

Ons huidige kantoor aan de Lonnekerbrugstraat is ruim opgezet en voldeed op zich prima als kantoor, maar we missen de dynamiek en zitten overal toch wel ver vanaf. We werken al een tijd samen met een aantal ondernemers in de Performance Factory, dus toen daar kantoorruimte beschikbaar kwam, hoefden we niet lang na te denken. De Performance Factory is een bijzonder pand dat ontzettend mooi verbouwd is en waar we ons de eerste keer dat we er naar binnen gingen al thuis voelden.

De Performance Factory is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer en de Twentsche Foodhal zit beneden, dus een lekkere lunch of een gezellige borrel is straks ook binnen handbereik.

Het mooie van de Performance Factory is de grote diversiteit aan bedrijven die er ook gevestigd zijn. Creativiteit, cultuur, onderwijs, innovatie, design en het sociale domein; alles komt hier bij elkaar. Wij zijn blij dat we als Nubium hier een onderdeel van kunnen zijn en hopen op nog meer vruchtbare samenwerkingen in een dynamische werkomgeving.

Benieuwd naar onze nieuwe werkplek? Vanaf 2 januari staat de koffie of thee klaar!


Het nieuwe adres is: 

Hoge Bothofstraat 39J

7511 ZA Enschede