Home / Actueel / Welke onderdelen van de online marketing ondersteuning bieden wij aan?

Welke onderdelen van de online marketing ondersteuning bieden wij aan?

We ontwikkelen online toepassingen waarbij interactie met uw klant, publiek of doelgroep centraal staat. Met uw bedrijfsstrategie en doelstellingen als uitgangspunt denken wij met u mee over de optimale vorm en inzet van website, apps en onlinemarketingstrategie.

We maken voor u een strippenkaart met uren die u maandelijks kunt inzetten. En dat kan al voor een tarief vanaf € 149,- per maand. Voor de uren die u inkoopt kunt u onder andere de volgende werkzaamheden door ons laten uitvoeren:

Verbeteringen aan uw website (SEO optimalisatie, teksten en tools).

Bent u niet tevreden met uw website? Wij kunnen dat voor u oplossen. We kunnen uw website verbeteren op allerlei vlakken: SEO Optimalisatie, teksten en tools. We zorgen dat uw website weer een mooie en goedwerkende website wordt.

Een x- aantal social media berichten per maand.

Om uw online marketing bezig te houden plaatsen we voor u een x-aantal sociale media berichten. We gaan met u in gesprek over de marketingcommunicatie doelen en de implementatie van sociale media. We kijken samen naar de doelgroep en beslissen wat de juiste manier van communiceren is.

Een x-aantal advertenties.

SEA staat voor Search Engine Advertising. Met zoekmachine adverteren wordt het betaald adverteren in de zoekmachine bedoeld. Door betaald te adverteren in de zoekmachine kunt u zeer gericht een doelgroep selecteren die u wilt bereiken.

Een x-aantal nieuwsbrieven.

Voor een succesvolle e-mailcampagne is het van groot belang dat de e-mails op een goede manier zijn geschreven, vormgegeven, verstuurd en worden geanalyseerd. We begrijpen dat veel ondernemers hier helemaal geen tijd hebben. Hier kan Nubium u in ontzorgen.

Dus: wij ontzorgen u volledig op het gebied van uw online marketing. U bent verzekerd van kwalitatief goede content, zowel qua tekst, beeld als techniek. En met de Nubium strippenkaart bent u flexibel in de uren die u daarvoor wilt inzetten.

Lees meer over online marketing ondersteuning of maak een afspraak voor een intakegesprek.