Home / Actueel / Wij zijn officieel Google Partner!

We zijn officieel Google Partner

We vieren een klein feestje bij Nubium. Wij hebben namelijk al heel lang een liefde voor Google. Wil je vindbaar worden in de online wereld, is Google immers een van je eerste go-to’s. Google Search Console, Google Analytics, Google Trends, Google Ads, slechts een kleine greep uit alle tools die Google beschikbaar stelt om jouw website bovenaan de zoekresultaten te krijgen. En nu wordt onze liefde voor Google beantwoord, want Nubium is nu officieel Google Partner!

Wanneer een marketing bureau een Google Partner is, dan is er een speciale badge zichtbaar op de website. De Google Partner badge staat nu dus ook te stralen op de homepagina van onze website. Daarmee laten wij zien dat we voldoen aan de voorwaarden van het Google Partner programma dat bestaat uit verschillende onderdelen met bijbehorende certificaten. Leuk, zul je denken, maar wat heb ik daaraan? Nou veel!

Geslaagd voor trainingen en examens

De Google Partners badge toont aan dat wij geslaagd zijn voor de trainingen en examens. Hierdoor kun je erop rekenen dat wij beschikken over de meest recente kennis met betrekking tot de diverse Google producten (Google advertising, SEO optimalisatie, Google Shopping en Google analytics.) Zo’n badge krijg je met andere woorden niet zomaar. Daar hebben wij wel iets voor moeten doen. “Een Google Partner-badge laat zien dat een Partner is geslaagd voor Google Ads-productcertificeringsexamens en over de meest recente productkennis beschikt. Ze hebben hun badge dus echt moeten verdienen.” - Google. En die badge heeft Nubium op zak!

Up-to-date kennis

Een Google Partnership is alleen bestemd voor online marketingbureaus. Het geeft aan dat Nubium up-to-date kennis op het gebied van Google advertising in huis heeft. Daarnaast blijven wij op de hoogte van alle ontwikkelingen en zullen wij ons jaarlijks opnieuw certificeren. 

Als je er dus voor kiest om het adverteren over te laten aan Nubium, dan kun je ervan uitgaan dat we verstand van zaken hebben en dat onze medewerkers over de juiste vakkennis beschikken. Daarnaast geeft de certificering aan dat we ervaring hebben met meerdere accounts en budgetten, dus dat we voldoende ervaring in huis hebben.

De voordelen voor jou als klant

Up-to-date kennis van een gecertificeerde Google Ads expert.

De online advertentie wereld verandert snel en met een gecertificeerde Google Ads expert ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Meeste rendement uit je Google Ads campagnes

Doordat een Google Partner bewezen theoretische- en praktische kennis heeft van Google Ads kunnen wij het meeste rendement uit je advertentiebudget halen.

Als eerste toegang tot alle nieuwe beta-features

Neem een voorsprong op je concurrentie en krijg als eerste toegang tot de nieuwe beta-features van Google Ads.

Korte communicatielijnen met Google

Doordat er direct contact met Google is, kun je ook geholpen worden met complexe vragen of zaken die 100% betrekking hebben op jouw bedrijf!

De Google Certificering

Iedere Google Partner moet voldoende kennis hebben voor het opzetten en optimaliseren van Google Ads campagnes. Deze kennis en kunde wordt door middel van een jaarlijks terugkeerde examen getoetst. De Google Partner badge laat zien dat Nubium zich zowel theoretisch als praktisch heeft bewezen binnen Google Ads. Onze medewerkers hebben die Google certificeringen behaald voor: Google Ads zoeken, Google Shopping, Google Ads display en Google Video Ads. Dus ja, we zijn er trots op dat we Google Partner zijn.

Veranderende online marketingomgeving

Voor onze klanten kunnen we optimale online resultaten bereiken in een voortdurend veranderende online marketingomgeving. Met onze hulp kun je daardoor het maximale uit jouw online campagnes halen. Kom je daardoor hoger in de Google ranking? Nee, het betekent wel dat we voor je op zoek gaan naar de juiste balans tussen je Ads campagnes en overige online marketing activiteiten. Kortom, Nubium is jouw betrouwbare en professionele Google Partner als het gaat om Google Ads en alles wat daarmee te maken heeft. En we hebben de smaak te pakken, want de volgende stap is een Google certificering voor online marketing in het algemeen. Een goed plan vandaag is beter dan een perfect plan morgen.


Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?


Wil je graag ondersteuning op gebied van Google Ads, SEO optimalisatie of Social Media? Neem vrijblijvend contact met ons op om kennis te maken en te onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.