Home / Actueel / Wil jeeen persoonlijke samenstelling voor jouw online marketing?

Wilt u een persoonlijke samenstelling voor uw online marketing?

Bent u opzoek naar online marketing ondersteuning? Dan bent u bij Nubium aan het juiste adres. We maken voor u een strippenkaart met uren die u maandelijks kunt inzetten. Voor de uren die u inkoopt kunt u onder andere de volgende werkzaamheden door ons laten uitvoeren:

Het mooiste is natuurlijk om een mix van deze werkzaamheden te hebben. Die mix kunnen we op basis van een persoonlijk advies voor u samenstellen. Zo bent u gegarandeerd van continuïteit in uw online uitingen en werkt u dus consequent aan uw branding en zichtbaarheid. Op basis van het advies maken we een plan van aanpak voor de werkzaamheden die we maandelijks gaan uitvoeren. Voor het advies en plan van aanpak betaalt u een eenmalig bedrag.

We monitoren de resultaten van onze werkzaamheden door middel van maandelijkse rapportages. Zodat we zien wat wel en niet werkt en om meteen te kunnen bijsturen.

En maakt u zich geen zorgen over wat u gaat communiceren, dat verhaal weten we wel uit u en uw bedrijf te halen. Ook de persoonlijke noot doet het altijd goed. Want er is toch een reden dat u doet wat u doet? En dat geldt ook voor uw medewerkers. Laat ons maar lekker speuren naar inspirerende content, dat komt wel goed.

Lees meer over online marketing ondersteuning of maak een afspraak voor een intakegesprek.