Blog

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en al het laatste nieuws op gebied van online marketing, SEO, SEA, websites en webdesign?
Onze medewerkers vullen deze pagina wekelijks met de laatste updates.

 • Kleinkinderen bestellen met nieuwe app?

  Geplaatst op 14 september 2018
  De oprichter van de app is van mening dat de impact van de app veel verder kan gaan dan enkel huishoudelijke hulp. Het bedrijf wil graag een bijdrage leveren aan het verminderen van eenzaamheid bij ouderen.
 • Nederlands alternatief voor Facebook?

  Geplaatst op 13 september 2018
  Zoals de naam al deels weggeeft is Openbook een open source social media platform. Daarnaast worden de gebruikers niet in de gaten gehouden via tracking en zullen er geen advertenties zijn.
 • Wat is het effect van Voice Search op SEO?

  Geplaatst op 12 september 2018
  De Google Assistant is vertaald naar het Nederlands en we kunnen er nu niet meer omheen; Voice Search zet voeten aan de grond in Nederland. De Google Assistant beschikt over software dat je kan helpen om bijvoorbeeld je muziek te regelen of de lichten in je huis aan of uit te doen.
 • Is jouw bedrijf klaar voor de volgende stap in Mobile-Shopping?

  Geplaatst op 28 mei 2018
  Met de bovenstaande stappen kun je je bedrijf klaarstomen voor de volgende stap in mobile shopping. Om een zo goed mogelijk resultaat te halen, is het van groot belang dat je Instagram strategie aansluit bij je marketingstrategie.
 • Facebook Dating komt eraan, Bye Bye Tinder?

  Geplaatst op 22 mei 2018
  Facebook houdt ieder jaar een feest, speciaal voor bedrijven en ontwikkellaars. Hier kondigen ze de nieuwe updates, producten en features aan. Er kwamen een aantal nieuwe ontwikkelingen aan bod waarvan er één wel heel bijzonder is
 • Het is weer tijd om te krabbelen: Hyves is terug

  Geplaatst op 1 mei 2018
  Krabbelen, respect uitdelen, en dansende bananen. De comeback van Hyves is officieel. Hoewel het geen Hyves meer heet maar Hyven is de rest van het oude "social media" kanaal hetzelfde gebleven.
 • Wat waren de belangrijkste uitspraken uit het Zuckerberg-verhoor?

  Geplaatst op 13 april 2018
  Mark Zuckerberg (directeur Facebook) is op het matje geroepen door de Amerikaanse Senaat. Hij moest dinsdag verschijnen om daar uitleg te geven over het privacy schandaal rond Cambridge Analytica. Dit zijn de belangrijkste punten uit het verhoor.
 • Hoe creëer je de perfecte meta-description?

  Geplaatst op 9 april 2018
  Het is al weer even geleden maar Google heeft de meta-description zoals we deze voorheen kennen omgegooid. De grootste verandering zit in de lengte: van 156 tekens naar 320 tekens. Maar hoe maak je nou de perfecte meta-description?
 • Merkontwikkeling: Zlatan Ibrahimovic

  Geplaatst op 5 april 2018
  Zlatan Ibrahimovic, de man met de grootste mond van iedereen in het professionele voetbal, maar ook de man die het week naar week opnieuw waarmaakt. Met de overstap naar de Amerikaanse voetbalclub Los Angeles Galaxy is natuurlijk weer een grote hoeveelheid aan media-aandacht gemoeid en deze kans grijpt Zlatan met beide handen aan.
 • Vero in korte tijd enorm populair, alleen werkt het niet

  Geplaatst op 6 maart 2018
  Iedereen heeft het erover, de nieuwe social app: Vero. Vero wordt door velen gezien als het alternatief voor Instagram. Het is een foto-app die werkt vanuit hetzelfde principe als Instagram. Vero heeft echter twee grote voordelen:
 • #Social: Instagram voegt deelknop toe

  Geplaatst op 12 februari 2018
  Instagram heeft als video en foto app veel leuke features voor contentcreators. Er ontbrak echter één hele belangrijke, namelijk de deelknop. Eind 2017 leek Instagram de wens van de gebruikers te inwilligen door het testen van de deelknop. Hoewel Instagram aan het testen is geweest met deze "regram-knop" is de functie nooit uitgerold.
 • #Social: Facebook gaat advertenties voor crypto-valuta verbieden

  Geplaatst op 6 februari 2018
  Facebook wil de veiligheid en integriteit van de advertenties op het platform gaan verbeteren. Een belangrijke stap daarin is de aanscherping van de advertentieregels voor verschillende financiële producten of diensten.
 • #Social: Jongeren voelen zich niet meer thuis op Facebook

  Geplaatst op 30 januari 2018
  Het begon er al op te lijken en uit onderzoek blijkt nu ook dat jongeren Facebook te rug toe beginnen te keren. Vooral als we kijken naar het aantal dagelijkse gebruikers is er een flinke afname te zien onder de jongeren.
 • #Search: Google’s nieuwe richtlijnen voor meta-descriptions

  Geplaatst op 18 januari 2018
  In de nieuwe update van Google zijn de richtlijnen voor je pagina-omschrijving (meta-descriptions) veranderd. Lees in dit blog artikel wat er veranderd is en wat je hiermee kunt doen.
 • #Social: YouTube meeste active users na Facebook

  Geplaatst op 12 januari 2018
  Het meest populaire videoplatform is nog altijd YouTube. De gebruikersteller stond in augustus 2017 op 1,5 miljard maandelijkse active users en daarmee is het na Facebook het grootste sociale platform als er gekeken wordt naar maandelijkse actieve gebruikers.
 • #Social: Snapchat de verliezer van Wallstreet

  Geplaatst op 5 januari 2018
  Snapchat lijkt in slecht weer te verkeren. Het bedrijf ging begin maart van dit jaar naar de beurs, maar na een slecht eerste half jaar staat het er niet goed voor. Door de tegenvallende omzetcijfers en de terugval in nieuwe gebruikers is de aandeelwaarde van Snapchat flink gezakt.
 • #Mobile: Hoe besteden we onze tijd online?

  Geplaatst op 29 december 2017
  Het is inmiddels algemeen bekend dat we steeds meer tijd besteden aan onze online activiteiten, maar hoe besteden we deze tijd?
 • #Social: Instagram Stories al over de 250 miljoen dagelijkse gebruikers.

  Geplaatst op 22 december 2017
  Het is inmiddels wel duidelijk dat in de wedstrijd tussen Snapchat en Instagram de laatstgenoemde aan het langste eind trekt. Ook in het aantal gebruikers gaat Instagram inmiddels over Snapchat heen.
 • #Mail: Overzichtelijke e-mailcampagnes met MailChimp

  Geplaatst op 21 december 2017
  Simpel gezegd is MailChimp een gratis maar toch professioneel web-programma waarmee u e-mailcampagnes kunt opzetten en nieuwsbrieven kunt opmaken, versturen en analyseren.
 • #Tech: Waar werken de meest waardevolle werknemers?

  Geplaatst op 15 december 2017
  Als je op dit moment bij Facebook werkt wordt het tijd dat je gaat vragen om een loonsverhoging.
 • #Social: Publiceer content direct in zoekresultaten

  Geplaatst op 8 december 2017
  Google Posts is een nieuwe functie van Google die bedrijven in staat stelt om content direct in de zoekresultaten te publiceren.
 • #Mobile: Een vijfde van de online kopers winkelt met smartphone.

  Geplaatst op 1 december 2017
  Een website/webshop geschikt voor de smartphone is nog nooit zo belangrijk geweest als vandaag de dag. Uit cijfers van de Thuiswinkel Markt Monitor is gebleken dat in het derde kwartaal het aantal online aankopen met een kwart gestegen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.
 • #Mobile: Slechts 43% mobielvriendelijk.

  Geplaatst op 1 december 2017
  Ruim een jaar geleden introduceerde Google het nieuwe zoekalgoritme. Dit algoritme, dat de vindbaarheid in Google bepaalt, heeft ervoor gezorgd dat bedrijven zonder een mobielvriendelijke website slechter scoren in Google.
 • #Mail: Stimuleer herhaalaankopen via e-mailmarketing.

  Geplaatst op 3 oktober 2017
  Steeds weer zijn we op zoek naar hoe we klanten langer kunnen binden en meer kunnen laten kopen. Anders gezegd: Hoe kunnen we de lifetime value van klanten verhogen?
 • #Nubium: Stageformulieren, zo doe je dat!

  Geplaatst op 16 september 2015
  Een door ons veelgehoorde vraag vanuit het onderwijs is 'hoe kunnen wij de stagebegeleiders zo faciliteren dat vastlegging van stages sneller, beter en simpeler gaat?'. En daarop hebben wij het antwoord...