Cases nubium martijn keuken en kast

Case: Martijn Keuken en Kast


Martijn is na 14 jaar werkzaam te zijn geweest in de keukenbranche in 2008 met zijn eigen keukenzaak begonnen. Hij heeft geen eigen showroom, maar komt bij zijn klanten thuis om aan de tafel te brainstormen. Hij heeft een bus vol met voorbeelden van keukenfronten, werkbladen, grepen en accessoires, die hij mee neemt naar uw huis. Samen met deze fronten en de brainstormsessie wordt er een 3D-ontwerp gecreëerd volledig naar de wensen van de klant. Nadat de tekeningen helemaal uitgewerkt zijn wordt de keuken en/of kast gemaakt en bij de klant thuis gemonteerd. 


Uitgevoerde werkzaamheden

Website en webdesign

Martijn kwam bij ons voor een nieuwe website. Zijn huidige website was niet meer up to date en niet responsive. Voor de nieuwe website vond Martijn het belangrijk dat er veel beeld op kwam te staan zodat er goed wordt weergegeven wat Martijn voor zijn klanten kan betekenen. Daarnaast moest de website meer gericht worden op de projecten die hij heeft uitgevoerd. Daar is de pagina: binnenkijken bij… voor ingericht. Als laatste moest er een duidelijke verdeling komen tussen de verschillende type keukens en moest de website responsive worden. 

Aan de hand van zijn wensen hebben wij een nieuwe website gemaakt. Benieuwd hoe de website is geworden? 

Een restyling van uw website kunnen wij vrij eenvoudig en snel voor u verwezenlijken, maar ook voor een volledig nieuwe website, online marketing ondersteuning of een nieuwe huisstijl bent u bij Nubium aan het juiste adres. Bekijk onze diensten.