Cases

Een opdracht met een doel die betrekking heeft tot alle Ter Stal filialen in Nederland. Een leuke en interessante opdracht waar we dagelijks aan blijven werken. De formulieren blijven up-to-date en waar nodig passen wij deze aan. Een resultaat waar wij trots op terug kijken met veel positieve reacties.

Probleem

Door heel Nederland heen heeft Ter Stal meer dan 200 winkels. Dit betekend dat er jaarlijks meer dan 200 verschillende bezoekverslagen worden geschreven. Deze bezoekverslagen werden allemaal per formulier op papier ingevuld. Dit is niet alleen slecht voor het milieu maar kost ook veel overbodig werk.

Uitdaging

Ter Stal zit natuurlijk niet te wachten op al dat papierwerk. Naast het feit dat dit erg veel werk is vergroot het de kans op fouten en/of data verlies. Aan ons de opdracht om ervoor te zorgen dat Ter Stal al deze data op een gemakkelijke manier kan invullen, de ingevulde formulieren kan terugvinden en bij kan houden.

Oplossing

Wij hebben voor Ter Stal een app ontwikkeld waarin alle formulieren gemakkelijk in te vullen zijn en terug te vinden zijn. De formulieren kunnen via elk soort device worden ingevuld, zonder hier iets voor te downloaden. Je selecteert je functie en kan een keuze maken uit die filialen die voor jou van toepassing zijn. De app kan overal en altijd worden gebruikt, zowel offline als online.

Een kijkje in de app van Ter Stal