Nubium

Ter Stal Familiemode

Ter Stal vroeg ons een oplossing te bedenken voor de bezoekverslagen waar zij voor alle filialen in Nederland mee werken. Deze verslagen werden tot voor kort nog steeds met pen en papier gemaakt. Veel rompslomp en weinig uniformiteit en veiligheid dus. Nubium ontwikkelde een app waarmee de formulieren gemakkelijk kunnen worden ingevuld en ook terug te vinden zijn. Een leuke en interessante opdracht waar we dagelijks aan blijven werken. De formulieren blijven up-to-date en waar nodig passen wij ze aan. Een resultaat waar we trots op zijn en veel positieve reacties op krijgen.

Het probleem

Ter Stal heeft in Nederland meer dan 200 winkels. Tot voor kort werden er jaarlijks meer dan 200 verschillende bezoekverslagen ingevuld en geschreven. Allemaal nog met pen en papier. Niet alleen milieu-onvriendelijk maar bovendien omslachtig en weinig uniform. 

De uitdaging

Ter Stal zit natuurlijk niet te wachten op zoveel papierwerk. Naast het feit dat het arbeidsintensief is vergroot het de kans op fouten en/of data verlies. Aan ons de opdracht om ervoor te zorgen dat Ter Stal al deze data op een gemakkelijke manier kan invullen en de ingevulde formulieren kan terugvinden en bijhouden.

De oplossing

Nubium heeft voor Ter Stal een app ontwikkeld waarmee de formulieren gemakkelijk in te vullen en terug te vinden zijn. De formulieren kunnen via elk soort device worden ingevuld, zonder dat je hier apart iets voor hoeft te downloaden. De gebruiker selecteert zijn/haar eigen functie en de filialen die voor hem/haar van toepassing zijn. De app kan overal en altijd worden gebruikt, zowel online als offline.