Home / Diensten / Domein Hosting en E-mail

Domein & Hosting

Nubium is een totaalaanbieder van weboplossingen. Dit betekend dat wij ook domeinregistratie en hosting aanbieden, alleen of in combinatie met een door ons geleverd product (als een app, portal of website). Wij bieden maximaal stabiele hosting tegen een marktconforme prijs. Wij zorgen ervoor dat updates altijd tijdig gedaan worden en jouw product optimaal draait. Nubium kan je de volgende diensten aanbieden: 


Domeinregistratie & Hosting

Nubium is een totaalaanbieder van weboplossingen. Dit betekend dat wij ook domeinregistratie en hosting aanbieden, alleen of in combinatie met een door ons geleverd product (als een app, portal of website).

SSL Certificaat

Er zijn meerdere redenen om een SSL Certificaat aan te schaffen en eigenlijk zou het erg onverstandig zijn om hier geen gebruik van te maken. De belangrijkste reden is dat als bezoekers van een website gegevens in kunnen/moeten vullen op de website deze gegevens beveiligd moeten worden.

WhoIs Privacy

We willen allemaal dat onze gegevens beschermd worden. Maar tegelijkertijd worden we steeds actiever op internet en registreren steeds meer mensen hun eigen domeinnaam.