Internet marketing

Nubium is specialist in online marketing en communicatie. Met uw website als vertrekpunt zorgen wij voor meer omzet, meer bezoekers en meer interactie. Is uw website aan vernieuwing toe of u heeft geen website. Met een minimale investering kunt u binnen 2 weken aan de slag. Of liever gezegd, gaan wij uw investeringen voor u terugverdienen. Hoe we dit doen? Maak snel een vrijblijvende afspraak en we vertellen u er alles over.

Zoekmachine Marketing

Zoekmachine marketing is een samenvattend begrip voor alle diensten waarmee u ervoor kunt zorgen dat uw website zo hoog mogelijk in Google komt.

Linkbuilding

Linkbuilding is een methode om websites beter te laten scoren in Google en daarmee één van de belangrijkste onderdelen van zoekmachine optimalisatie.

Social Media Marketing

Social media marketing is een marketingtechniek waarbij Sociale media wordt gebruikt om marketing- en communicatiedoelstellingen te realiseren. 

E-mail Marketing

E-mail marketing is een vorm van directe marketing waarmee (potentiële) klanten direct benaderd kunnen worden door middel van een e-mail. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze internet marketing diensten? Klik hier om contact met ons op te nemen.