Home / Diensten / Online Marketing Ondersteuning voor het MKB

Online marketing ondersteuning voor kleine- & MKB ondernemers


Online marketing helpt je om in contact te komen met jouw doelgroep.

Hierdoor creëer je een gevoel van loyaliteit en ben je zichtbaar. Dit vertaalt zich in betrokkenheid bij jouw merk/dienst en meer bekendheid, want je bouwt consequent aan je merk.

Online zichtbaarheid zorgt ervoor dat je ‘top of mind’ blijft en dat klanten je weten te vinden op het moment dat ze jouw product of dienst nodig hebben.

Online marketing in de praktijk

We gaan met je in gesprek over je bedrijfsdoelstellingen, je marketingdoelstellingen en je doelgroep. Op basis van de uitkomst van dit gesprek ontwikkelen we een online marketing strategie dat past bij jou en je doelgroep.

Wanneer de strategie duidelijk en inzichtelijk is, gaan we aan de slag met de uitvoering. Indien nodig zetten we de juiste social media kanalen voor je op, of gaan we deze voor je optimaliseren.

Online Marketing Ondersteuning, Social Media Google Ads


Content voor jouw doelgroep

Samen met jou ontwikkelen we een contentplanner om te bepalen wat we wanneer en waar gaan plaatsen. We maken gebruik van software waarmee we je content kunnen inplannen zodat het hele proces snel en duidelijk verloopt.

Statistieken & Cijfers

Op basis van de prestaties van de berichten en de respons/feedback die je krijgt op je communicatie gaan we de berichten optimaliseren. Je krijgt elke maand een helder overzicht van de bestede tijd en de prestaties van je website/social media kanalen zodat je een goed beeld hebt van onze toegevoegde waarde.Uitbesteden van online marketing

Veel bedrijven hebben geen of weinig tijd voor online marketing. Hoe makkelijk zou het zijn om dit flexibel aan te pakken met een partner die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden je up-to-date ondersteuning op het gebied van online marketing. Van advies over een linkedin-strategie tot een nieuwsbrieven campagne voor je nieuwe product of dienst.

Online Marketing & Social Media ondersteuning voor MKB Bedrijven


Nu vraag je je ongetwijfeld af: Wat kost dat?

Het ondersteunen in je online marketing kunnen we op twee verschillende manieren aanvliegen: Door middel van een strippenkaart of een maandelijks abonnement.


Strippenkaart voor online marketing

Je koopt een strippenkaart met uren van ons en bent vrij om te bepalen wanneer en hoe vaak je die wilt gaan inzetten. Wij boeken de uren af voor de werkzaamheden die je wilt laten uitvoeren:

  • verbeteringen aan jouw website (SEO optimalisatie, teksten en tools)
  • x- aantal social media berichten per week
  • x-aantal advertenties
  • x-aantal nieuwsbrieven
  • nieuwe omslagfoto’s voor jouw social media accounts

Het voordeel van een strippenkaart is dat je niet vastzit aan een x-aantal posts per maand zoals bij een maandabonnement. Bovendien zijn er naast de posts voor social media dus ook een aantal andere diensten die je met een strippenkaart kunt afnemen. Een strippenkaart is al mogelijk vanaf € 149,-. 

Maandabonnement voor online marketing

In plaats van de strippenkaart kun je ook kiezen voor een maandabonnement. In tegenstelling tot de strippenkaart koop bij het abonnement niet eenmalig een aantal uren in maar neem je elke maand een vast aantal uur af.

Wanneer het duidelijk is hoeveel tijd we maandelijks nodig hebben om je te ondersteunen in je online marketing kunnen we een afspraak maken hoeveel uur per maand we gaan besteden aan jouw social medianieuwsbrievenwebsite of elk ander onderdeel van je online marketing. 

Flexibel

We kunnen ons goed voorstellen dat je de ene maand meer te doen/te vertellen hebt dan de andere maand. Daarom is ons online marketing abonnement maandelijks opzegbaar en maandelijks aanpasbaar.