Home/Diensten/Online marketing ondersteuning

Ondersteuning in jouw online marketing


Waarom online marketing?

Social media marketing kan je of jouw bedrijf helpen om het gesprek aan te gaan met jouw doelgroep en klanten. Daardoor creëer je een gevoel van loyaliteit en ben je zichtbaar. Dit vertaalt zich in betrokkenheid bij jouw merk/dienst en meer bekendheid, want je bouwt consequent aan jouw branding. Online zichtbaarheid zorgt ervoor dat je ‘top of mind’ blijft en dat klanten je weten te vinden op het moment dat ze jouw product of dienst nodig hebben.

Uitbesteden social media

Veel bedrijven hebben geen of weinig tijd voor social media marketing. Hoe makkelijk zou het zijn om online marketing ondersteuning flexibel in te vliegen? Van professionals die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de online wereld en ook technisch verstand van zaken hebben. Dan ben je bij Nubium aan het juiste adres! Wij bieden je up-to-date ondersteuning op het gebied van online marketing. En dat kan op twee verschillende manieren: door middel van een strippenkaart of een maandelijks abonnement.

Online marketing in de praktijk

Eerst gaan we met je in gesprek over jouw marketing-/communicatiedoelstellingen en doelgroepen en welke social media aanpak daar het beste bij past. Als er een helder inzicht in de doelgroep is en verschillende social media kanalen in kaart zijn gebracht is het tijd om te gaan posten. Nubium maakt gebruik van softwarepakketten waarmee we alle social media berichten kunnen inplannen en een helder overzicht krijgen van de prestaties van het bericht. Op basis van de prestaties van voorgaande berichten kunnen de berichten worden aangepast en/of verbeterd.

Strippenkaart voor online marketing

Je koopt een strippenkaart met uren van ons en bent vrij om te bepalen wanneer en hoe vaak je die wilt gaan inzetten. Wij boeken de uren af voor de werkzaamheden die je wilt laten uitvoeren:

Het voordeel van een strippenkaart is dat je niet vastzit aan een x-aantal posts per maand zoals bij een maandabonnement. Bovendien zijn er naast de posts voor social media dus ook een aantal andere diensten die je met een strippenkaart kunt afnemen. Een strippenkaart is al mogelijk voor een tarief vanaf € 149,-. 


Maandabonnement voor online marketing

Voor een maandabonnement kan je kiezen uit twee pakketten: Nubium Basis en Nubium Plus.