E-mail Marketing


Wat is E-mail Marketing?

E-mail marketing is een vorm van directe marketing waarmee (potentiële) klanten direct benaderd kunnen worden door middel van een e-mail. Net als bij social media marketing is e-mail marketing nooit een doel op zich maar altijd een middel om de marketing communicatie te ondersteunen. E-mail marketing kan worden gebruikt om nieuwe klanten te werven, bestaande klanten een herhalingsaankoop te laten doen of om de huidige relaties te onderhouden.


Waarom E-mail Marketing?

Eén van de grootste voordelen van e-mail marketing is dat het erg goedkoop is. In tegenstelling tot bijvoorbeeld drukwerk of zoekmachine adverteren zitten er geen of weinig kosten verbonden aan het versturen van een e-mail. Daarnaast is een groot voordeel van e-mail marketing dat een e-mailcampagne met de juiste software makkelijk te analyseren en te verbeter is. 

Net als andere vormen van internet marketing kan e-mail marketing erg goed werken voor uw bedrijf als het op de juiste manier wordt ingezet. Er moet bijvoorbeeld rekening worden gehouden met het moment van verzenden, de frequentie van verzenden en het gebruiken van de juiste content.

E-mail Marketing Nubium

Uitbesteden E-mail Marketing

Voor een succesvolle e-mailcampagne is het van groot belang dat de e-mails op een goede manier zijn geschreven, vormgegevens, verstuurd en worden geanalyseerd. We begrijpen dat veel ondernemers hier helemaal geen tijd hebben. Hier kan Nubium u bij helpen.

We gaan met u in gesprek over uw doelgroep en het doel van de e-mailcampagne. Als we dit helder hebben voorziet u ons van de juiste content (of we bedenken dit gezamenlijk). De vormgeving, verzending en analyse van de e-mailcampagne regelen wij voor u.


Interesse in E-mail Marketing?

Heeft u interesse in e-mail marketing of wilt u geheel vrijblijvend meer informatie? Via de onderstaande knop kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.