Socialmedia marketing

Wat is social media marketing?

Social media marketing is een marketingtechniek waarbij Sociale media wordt gebruikt om marketing- en communicatiedoelstellingen te realiseren. Het is een vorm van marketing dat gericht is op het aangaan van een gesprek met uw doelgroep.

Waarom social media marketing?

Social media marketing kan u of uw bedrijf helpen om het gesprek aan te gaan met uw doelgroep of klant. Door het gesprek aan te gaan en in contact te komen met de doelgroep kunt u een hoger gevoel van loyaliteit creëren bij uw doelgroep of uw doelgroep een merkvoorkeur laten krijgen voor uw bedrijf.

Uitbesteden sociale media

We begrijpen dat veel bedrijven geen of weinig tijd hebben voor social media marketing. We kunnen  uw bedrijf helpen bij het opzetten en ondersteunen van de verschillende soorten sociale media. Hoe werkt dit in de praktijk?

We gaan met het bedrijf in gesprek over de marketingcommunicatie doelen en de implementatie van sociale media. We kijken samen naar de doelgroep en beslissen wat de juiste manier van communiceren is.

Als er een helder inzicht in de doelgroep is en verschillende sociale media kanalen zijn vastgelegd is het tijd om te gaan posten. Nubium maakt gebruik van softwarepakketten waarmee we alle sociale media berichten kunnen inplannen en een helder overzicht krijgen van de prestaties van het bericht.

Op basis van de prestaties van voorgaande berichten kunnen de berichten worden aangepast en/of verbeterd. Heeft u interesse in het uitbesteden van uw sociale media of wilt u geheel vrijblijvend meer informatie over social media marketing?

Klik hier om contact met ons op te nemen.