Laat u inspireren

Zoals gezien in onze cases kan een progressive web app op verschillende manieren worden toegepast. De opties voor een PWA zijn ontelbaar en eigenlijk is er voor elk bedrijf wel een mogelijkheid voor een PWA. Bekijk onze pagina en laat u inspireren. Bekijk hoe u een progressive web app wilt gaan gebruiken.


De Nubium Safety Application

De Safety Application is geschikt voor zowel de veiligheid van bijvoorbeeld een groot project als voor de veiligheid binnen in een bedrijf, zoals wij gedaan hebben voor Bredel.

Door middel van de Safety App kunnen veiligheidsmeldingen en maatregelingen op een gemakkelijke manier worden gemeld. Medewerkers uit alle afdelingen kunnen gemakkelijk gebruik maken van de app. De app wordt niet gedownload waardoor alle medewerkers hem kunnen gebruiken, ongeacht uw device. Bekijk de video hieronder om te zien hoe de Safety App werkt.

Het gebruik van een PWA voor digitale formulieren

Een progressive web app kan gebruikt worden voor digitale formulieren. Een voorbeeld hiervan is de app voor Ter Stal. Dit kan natuurlijk op veel verschillende soorten toegepast worden, in allerlei soorten branches. Bekijk hieronder in de slideshow hoe de app door middel van formulieren te gebruiken is in verschillende branches. 

In de bouw

Bij een groot project moeten veel controles worden uitgevoerd. Dit geldt voor zowel voor de veiligheid als voor hoe het project er voor staat. Met een progressive web app kunnen projectleiders (of andere medewerkers) gemakkelijk bijhouden hoe een project ervoor staat. Formulieren worden in de app ingevuld en u kunt ze gemakkelijk terug vinden in een centrale plek.

Voor de veiligheid binnen een project kunt u natuurlijk gebruik maken van onze Safety App!

In de zorg

In de zorg moeten bij patiënten controles en handelingen worden uitgevoerd. Dit geldt voor bijvoorbeeld ziekenhuizen maar ook in bejaardencentrum of ouderenwoningen. Vaak gebeuren deze controles nog op papier.

Al deze controles kunnen worden ingevuld in online formulieren en gemakkelijk teruggevonden worden in de app. U kunt per patiënt of werknemer gemakkelijk kijken hoe alles ervoor staat. Hoe gemakkelijk is het als u met uw tablet of smartphone zo de controles kan doorvoeren?

Franchise formules

Bij franchise formules worden er controles uitgevoerd per franchise. Hier worden beoordelingsformulieren en resultaten gemeten en genoteerd. In een progressive web app kan gemakkelijk gekozen worden welke franchise er gecontroleerd wordt, waar en door wie. 

De ingevulde resultaten kunnen gemakkelijk terug gevonden worden zodat alle data bij elkaar blijft. Een voorbeeld van het gebruik van de app op deze manier, is de Ter Stal app.

Onderscheid uzelf van de concurrent

Door middel van een progressive web app kunt u, uw (potentiële) klanten laten zien waarom u uw onderscheid van de concurrentie. Een mooi voorbeeld hiervan is de TOC calculatie app. Watson kan berekenen welk voordeel hun producten hebben ten opzichte van de concurrentie. Dit is ideaal voor verkopers maar ook voor klanten van Watson. De klanten kunnen zelf ook de app gebruiken, waardoor ze kunnen zien waarom ze voordeliger uit zijn.

Dit kan natuurlijk op veel verschillende soorten manieren. Wat maakt uw bedrijf uniek ten opzichte van de concurrent? Denk hier eens over na en bedenk hoe u dit uw klanten wilt laten zien. Een PWA kan hierbij ingezet worden als promotiemateriaal.

Een stage formulieren app

Voor de ICT afdeling binnen het ROC van Twente hebben wij een app ontwikkeld waarin alle stageformulieren en bezoekverslagen worden ingevuld. Deze app is echter geen progressive web app maar een native app. Op het moment van ontwikkelen van deze app waren de progressive web apps nog niet ontwikkeld. 

Een soortgelijke app kunnen wij nu natuurlijk wel als PWA bouwen. Bekijk de case van het ROC van Twente en laat u inspireren.