PWA Case: Bredel

Voor Bredel hebben wij een Safety Application gebouwd. Een mooie uitdaging met een nog mooier resultaat. Wij zijn blij en trots dat we op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan de veiligheid binnen Bredel. Alle medewerkers kunnen waar ze dan ook zijn op een eenvoudige manier een Safety Melding doen. 

Probleem

Vanuit de gedachte dat veiligheid belangrijk is wil Bredel in beeld brengen hoe de situatie is en moet het eenvoudig zijn om snel en gemakkelijk veiligheidsgerelateerde zaken te melden. Daarom zocht Bredel en gemakkelijke manier om papieren meldingen en documentatie te vervangen voor een online applicatie. 

Uitdaging

Aan ons de taak om een app te ontwikkelen die gaat bijdragen aan de veiligheid binnen Bredel. Meldingen en incidenten moeten eenvoudig online via een Applicatie (PWA) op ieder device ingevoerd kunnen worden. De app moet gemakkelijk zijn in gebruik zodat iedereen binnen Bredel hier gebruik van kan maken zonder hier teveel moeite voor hoeven te doen. Kortom een gemakkelijke app die bedraagt aan de veiligheid en voor iedereen te gebruiken is. 

Oplossing

We hebben een (PWA) applicatie gebouwd waarin elke werknemer van Bredel gemakkelijk mee kan werken. Veiligheidsmeldingen, ongevallen, incidenten, veiligheidsmaatregeeln, alles is terug te vinden in de safetyapp. De app is makkelijk in gebruik waardoor iedere werknemer er gebruik van kan maken. De app is voor elk soort device beschikbaar. De data wordt vervolgens verwerkt in een dashboard waar de stand van zaken met betrekking tot incidenten inzichtelijk wordt gemaakt.

Een kijkje in de Safety app van Bredel