PWA Case: Watson Marlow TCO Application

Voor Watson Marlow hebben wij de TCO calculator ontwikkeld. Een app die berekend en laat zien waarom Watson Marlow voordeliger is dan de concurrent. De app wordt dagelijks wereldwijd gebruikt. Verkopers van Watson Marlow maken gebruik van de app op commercieel gebied. In deze case vertellen wij jullie graag meer over de app. 

Probleem

Watson Marlow is op zoek naar een manier aan te tonen dat hun producten voordeliger zijn dat die van de concurrent. Om duidelijk aan te tonen waarom ze voordeliger zijn, maakt Watson Marlow gebruik van berekeningen. Maar hoe weet een klant of potentiële klant nou hoe deze berekeningen werken. Overigens kost dit ook veel moeite voor een klant. 

Uitdaging

Aan ons de uitdaging om een app te ontwikkelen die commercieel ingezet kan worden, om berekeningen te maken die aantonen wat het voordeel zijn van de producten van Watson. De app moet grootschalig gebruikt kunnen worden door accountmanagers over de hele wereld. De resultaten van de calculator moeten beschikbaar zijn voor diverse gebruikers.

Oplossing

Voor Watson Marlow hebben wij de TCO calculator app ontwikkeld. Een calculator die beschikbaar is via de website, waar gebruikers zelf gebruik van kunnen maken. Ook wordt de TCO calculator dagelijks als app gebruikt voor commercieel gebruik. Verkopers maken wereldwijd gebruik van de app om de voordelen van Watson Marlow te laten zien ten opzichte van de concurrent.

Een kijkje in de TCO calculator