Home / Diensten / Web applicaties

Webapplicaties

Een Progressive Web App (PWA) is een website met de ‘look & feel’ van een gewone app. Een app moet je downloaden via de App of de Google Play Store en een webapplicatie wordt in de webbrowser geopend. Hierdoor is de applicatie te gebruiken op elk besturingssysteem en wordt opslagruimte bespaard.


Voor- en nadelen webapplicatie

Een voordeel van een webapplicatie is dus dat je niets hoeft te downloaden, zowel de app zelf als updates niet. De updates worden automatisch uitgevoerd bij het starten van de app. Als er geen internetverbinding beschikbaar is, wordt de update uitgevoerd zodra dit wel het geval is. De PWA is dus zowel online als offline te gebruiken en medewerkers hoeven geen app te installeren op al hun apparaten.

Een nadeel van een webapplicatie is dat niet alle browsers en besturingssystemen alle functies ondersteunen. Ook kunnen niet alle functies van een toestel gebruikt worden, omdat elke telefoon andere functies heeft.


Portfolio

LubriWatch

De vraag van LubriWatch was of wij een (web)applicatie konden ontwikkelen waarbij belangrijke meetwaarden opgeslagen konden worden en waarbij de (web)applicatie direct aangeeft of de waarden binnen de norm zijn. De applicatie moest eenvoudig en door iedereen op de werkvloer te gebruiken zijn. Met de LubriWatch app worden kwaliteit, processen en kosten geoptimaliseerd.

Bredel Hose Pumps

Wij hebben een Safety App ontwikkeld voor Bredel. Een gemakkelijke manier om binnen Bredel het melden van veiligheidsproblemen toegankelijk te maken.

Watson Marlow

Voor Watson Marlow hebben wij de TCO calculator app ontwikkeld. Een app waarmee Watson kan laten zien waarom Watson voordeliger is dan de concurrentie.

Meer weten over wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, zodat we geheel vrijblijvend kunnen kijken hoe we je kunnen helpen.