Webshops

Online winkelen is de laatste jaren sterk aan het groeien. In 2016 deed al meer dan 70% van alle Nederlanders wel eens een online aankoop en dit percentage blijft stijgen. Steeds meer ondernemers beginnen in te zien dat een professionele webshop een uitstekende zet is. 

Nubium maakt webshops die gericht zijn op conversie optimalisatie en gebruiksvriendelijkheid voor uw doelgroep. Met meer dan 15 jaar ervaring in de online sector en met een team van developers, designers en online marketeers zorgen wij ervoor dat uw webshop een succes wordt. 

Responsive webshop laten maken

Alle webshops/websites van Nubium beschikken over een responsive design en worden dus automatisch aangepast aan het gebruikte apparaat. Steeds meer mensen doen hun online aankopen op een mobiel device (smartphone/tablet). Hierdoor stijgt het belang van het hebben van een responsive webshop. Daarnaast zal Google binnenkort de Mobile First Index uit gaan rollen. Dit houdt in dat webshops en websites eerst geindexeerd worden op basis van de mobiele website en daarna pas de desktop (computer) website.

Wilt u meer weten over responsive designs of over de Mobile First Index? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers lichten u graag in over de laatste ontwikkelingen. 

Goedkoop een webshop op maat laten maken in Enschede

Veel ondernemers denken dat een professionele webshop een te dure aangelegenheid is. Hoewel een webshop een investering vergt van de ondernemer is onze ervaring dat een succesvolle webshop de investering altijd waard is. Een professionele webshop laten maken hoeft niet veel te kosten. Nubium hanteert concurrerende tarieven

Meer informatie over het laten maken van een webshop?

Hebben we uw interesse gewekt en wilt u graag geheel vrijblijvend meer informatie over het laten maken van een webshop? Via de onderstaande knop kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op.