Home / Diensten / Gebruiksvriendelijke Webshops | Nubium

Webshops


Online winkelen is de laatste jaren sterk aan het groeien. In 2016 deed al meer dan 70% van alle Nederlanders wel eens een online aankoop en dit percentage blijft stijgen. Steeds meer ondernemers beginnen in te zien dat een professionele webshop een uitstekende zet is. Nubium maakt webshops die gericht zijn op conversie optimalisatie en gebruiksvriendelijkheid voor jouw doelgroep. Met meer dan 15 jaar ervaring in de online sector en met een team van developers, designers en online marketeers zorgen wij ervoor dat jouw webshop een succes wordt. 


Responsive webshop laten maken

Alle webshops/websites van Nubium beschikken over een responsive design en worden dus automatisch aangepast aan het gebruikte apparaat. Steeds meer mensen doen hun online aankopen op een mobiel device (smartphone/tablet). Hierdoor stijgt het belang van het hebben van een responsive webshop.


Goedkoop een webshop op maat laten maken in Enschede

Veel ondernemers denken dat een professionele webshop een te dure aangelegenheid is.Hoewel een webshop een investering vergt van de ondernemer is onze ervaring dat een succesvolle webshop de investering altijd waard is. Een professionele webshop laten maken hoeft niet veel te kosten. Nubium hanteert concurrerende tarieven.

Meer informatie over het laten maken van een webshop?

Hebben we jouw interesse gewekt en wil je graag meer informatie over het laten maken van een webshop? Via de onderstaande knop kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.