Home / Diensten / Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)


Wat is Zoekmachine Optimalisatie?

SEO staat voor Search Engine Optimization. Met zoekmachine optimalisatie doe je aanpassingen aan jouw website waardoor jouw website hoger in de zoekresultaten terecht komt. De belangrijkste onderdelen zijn de zoektermen waarop je gevonden wil worden, de structuur (techniek) van jouw website en de inkomende links vanaf externe websites.


Voor- en nadelen van SEO

Het grote voordeel van SEO is dat het stukken goedkoper is dan SEA. Bij SEA betaal je elke keer als iemand op jouw website klikt in Google terwijl je bij SEO niets betaald wanneer iemand op jouw website klikt. Een nadeel is echter wel dat het veel tijd kan kosten om bovenaan te komen in Google. Hoewel het veel tijd kan kosten om met SEO hoog in Google te komen is het voordeel wel dat als jouw website eenmaal bovenaan staat je minder snel zult zakken dan met SEA.Meer informatie over Zoekmachine Optimalisatie? 

Heb je vragen over SEO of wil je graag meer informatie over Zoekmachine Optimalisatie voor jouw website? Onze medewerkers vertellen je er graag meer over. Via de onderstaande knop kunt je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.