Home / faq

Meest gestelde vragen

Wij helpen je met de oplossing

Algemeen

De levertijd is afhankelijk van wat je precies van je website verwacht. We kunnen een vrij eenvoudige website ontwikkelen binnen een periode van +- een maand. Voor de overige websites varieert de levertijd tussen de 1 en 3 maanden.

Dat kan! Wij maken webshops die gericht zijn op conversie optimalisatie en gebruiksvriendelijkheid voor jouw doelgroep. Met een team van developers, designers en online marketeers zorgen wij ervoor dat jouw webshop een succes wordt.

Je zit bij ons nooit vast aan een contract. Naast het eenmalige bedrag betaal je maandelijkse licentiekosten van €32,95 per maand. Hiervoor krijg je een licentie op de website, het CMS, webhosting, e-mailhosting, dataverkeer en data opslag. Het abonnement is maandelijks opzegbaar waardoor je nooit ergens aan vast zit.

Dat kan! We hebben ervaring met veel verschillende content management systemen en kunnen je in vrijwel alle gevallen verder helpen. Indien je de huidige website aan wil houden kunnen we deze optimaliseren. Wanneer je een nieuwe website wil kunnen we deze ontwikkelen in het content management systeem dat jij wil.

Websites

Dit is afhankelijk van jouw wensen. Je kunt er voor kiezen om de teksten en foto’s zelf aan  te leveren en zelf op de website te plaatsen. We kunnen je hier uiteraard ook in ontzorgen en alles voor je uit handen nemen. Kortom: het is jouw feestje, maar wij kunnen de slingers ophangen.

Natuurlijk! We maken gebruik van een gebruiksvriendelijk, veilig en snel Content Management Systeem (CMS). Ook zonder technische kennis kun je je eigen website aanpassen. Heb je hier geen tijd voor of wil je liever ontzorgt worden? Dan nemen we je dit werk graag uit handen.

Al onze websites worden responsive ontwikkelt. Dit houdt in dat jouw website goed functioneert op alle mogelijke schermen. Daarnaast melden we je website aan bij Google Search Console en krijgen we een melding wanneer de tekst op jouw website bijvoorbeeld te klein is op een telefoonscherm of wanneer de tekst buiten het scherm valt.

SEO, SEA en Google

SEO staat voor Search Engine Optimization. Dit staat voor zoekmachine optimalisatie en omvat alle werkzaamheden die je aan je website kunt doen om een betere positie te krijgen in de zoekmachines. Nu horen we je denken: Waarom is dit zo belangrijk? Uit onderzoek blijkt dat slechts 20% van de bezoekers van Google doorgaat naar de tweede pagina. 

Google Analytics is de gratis webtool van Google waarmee je het verkeer op je website kunt analyseren. Je kunt hier bijvoorbeeld vinden hoeveel bezoekers er op je website komen, welke pagina’s het beste worden bekeken, waar je bezoekers vandaan komen, hoe lang ze op een pagina zitten en nog veel meer. Wil graag weten wat je er nog meer mee kunt doen? Neem vrijblijvend contact op en we vertellen je graag meer.

SEA lijkt op SEO maar is toch echt wat anders. Het staat voor Search Engine Advertising en het is de verzamelnaam voor alles op gebied van adverteren in de zoekmachines. In tegenstelling tot SEO ga je je website niet optimaliseren voor de zoekmachines maar ga je betalen om een hoge positie te krijgen. Wil je graag meer weten over hoe SEA jouw webshop of website kan helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We zijn sinds kort Google Partner en hebben daarmee aangetoond dat we alle vereiste kennis hebben over het inzetten van zoekmachine advertenties.

De kosten van het adverteren in zoekmachines zijn erg afhankelijk van je product of dienst en de concurrentie die je hebt in de markt. Verkoop je wasmachines en wil je hiermee bovenaan staan in Google? Dan sta je voor een flinke uitdaging aangezien je moet gaan concurreren met de grootste partijen van Nederland. Heb je een vrij uniek product of dienst? Dan kan dit een stuk goedkoper zijn dan je wellicht zou denken en betaal je misschien wel minder dan 10 cent per klik. Wil je graag weten of jouw product hiervoor geschikt is? Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.