Home/Over ons/werken-bij-nubium

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar mensen die een passie hebben voor de digitale wereld en een plek zoeken die meer is dan alleen een verplichting. Een plek waar je je carrière en je persoonlijkheid kunt ontwikkelen. 

Ben jij op zoek naar een baan of stage in de online wereld? Wij willen je graag de kans bieden om je te ontwikkelen tot de OnlineMarketeerWebdeveloper of Appdeveloper die je altijd al had willen zijn.


Stage: Online Marketeer (MBO/HBO)

Elk half jaar zijn we op zoek naar nieuwe stagiair(e)s in (online) marketing & communicatie

We zijn op zoek naar stagiair(e)s die een passie hebben voor de digitale wereld en een plek zoeken die meer is dan alleen een verplichting. Een plek waar je je carrière en je persoonlijkheid kunt ontwikkelen.

Wil je meer informatie over stage lopen bij Nubium? Klik op onderstaande knop.

Stage: Online Marketeer


Vacature: Web developer (medior/senior)

Wil je mooie, vernieuwende websites en applicaties bouwen samen met een jong en ambitieus team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Met een team van 12 developers, designers en marketeers bouwen wij samen aan websites en applicaties voor uiteenlopende klanten. Dit doen wij in een samenwerking tussen Nubium en Webwerf.

Wij denken niet in termen van ‘frontender’ en ‘backender’, je zult volop bezig zijn met beide. Afhankelijk van waar op dat moment de behoefte ligt. Afwisseling gegarandeerd!

Wil je meer informatie over werken als web developer bij nubium? Klik op onderstaande knop.

Nubium vacature web developer


Open sollicitatie

Zit jouw perfecte vacature er nu niet bij? Stuur ons dan een open sollicitatie!

Nubium open sollicitatie