Home / Over ons / Werken bij Nubium

Werken bij Nubium

Nubium ontwikkelt online toepassingen, zoals websites, webshops, webapplicaties en online marketing strategieën, waarbij interactie met de klant, het publiek of doelgroep van de opdrachtgever centraal staat. Met de bedrijfsstrategie en doelstellingen van de opdrachtgever als uitgangspunt, denk je mee over de optimale vorm en inzet van deze toepassingen.

Wij combineren digitale en technologische oplossingen met een strategische, creatieve en commerciële kijk op het webinvalshoek. Met een team van designers en developers bouw je gebruiksvriendelijke en eenvoudig te onderhouden online toepassingen en samen met onze andere online marketeers zorg je voor meer bezoekers, meer interactie en meer omzet.

Vanaf 2 januari 2023 zijn we te vinden in Gebouw Zuid van de Performance Factory, een bijzonder pand dat ontzettend mooi verbouwd is en waar een grote diversiteit aan bedrijven gevestigd is. Creativiteit, cultuur, onderwijs, innovatie, design en het sociale domein; alles komt hier bij elkaar en ook jij kunt hier deel van uitmaken.


Wij zijn op zoek naar een online marketeer

Geeft het jou een kick om briljante online marketingcampagnes voor allerlei verschillende klanten op te zetten én te optimaliseren? Heb je een passie voor je vak en krijg je er energie van dit met je collega’s en klanten te delen? Dan zoek wij jou!

vacature online marketeer

Stage (online) marketing en communicatie

Ben je voor februari nog op zoek naar een stageplek in de (online) marketing en communicatie? Bij ons krijg je de ruimte om te ontdekken waar je passie ligt. We geloven dat als je iets leuk vindt, je ook het meeste leert. Je krijgt daarom alle ruimte om mee te werken aan (online) campagnes voor allerlei verschillende klanten, je eigen ideeën in te brengen en deze uit te voeren.


Stage: Online Marketeer

Open sollicitatie

Zit jouw vacature er niet bij, maar ben je ervan overtuigd dat wij niet zonder je kunnen? Wij zijn altijd op zoek naar talent, dus stuur een open sollicitatie en laat ons weten wat we dreigen mis te lopen als we jou niet aannemen.

Nubium open sollicitatie