Home/Over ons/werken-bij-nubium

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar mensen die een passie hebben voor de digitale wereld en een plek zoeken die meer is dan alleen een verplichting. Een plek waar je je carrière en je persoonlijkheid kunt ontwikkelen. 

Ben jij op zoek naar een baan of stage in de online wereld? Wij willen je graag de kans bieden om je te ontwikkelen tot de OnlineMarketeerWebdeveloper of Appdeveloper die je altijd al had willen zijn.

Vacature: Online Marketeer

Geeft het jou een kick om ambitieuze online marketingcampagnes voor serieuze klanten op te zetten én te optimaliseren? Heb je een passie voor je vak en krijg je er energie van dit met je collega’s en klanten te delen? Dan is dit dé functie voor jou!

Je houdt je over de breedte van online marketing bezig met het uitdenken, ontwikkelen en optimaliseren van websites en online marketingcampagnes. Thema’s waarop je accelereert of wilt accelereren zijn SEA, SEO, Analytics, CRO of Social.

Benieuwd naar deze vacature? Klik dan op onderstaande knop.

Vacature Nubium: Online Marketeer


Stage: Online Marketeer (MBO/HBO)

Elk half jaar zijn we op zoek naar nieuwe stagiair(e)s in (online) marketing & communicatie

We zijn op zoek naar stagiair(e)s die een passie hebben voor de digitale wereld en een plek zoeken die meer is dan alleen een verplichting. Een plek waar je je carrière en je persoonlijkheid kunt ontwikkelen.

Wil je meer informatie over stage lopen bij Nubium? Klik op onderstaande knop.

Stage: Online Marketeer


Open sollicitatie

Zit jouw perfecte vacature er nu niet bij? Stuur ons dan een open sollicitatie!

Nubium open sollicitatie