Home/Over ons/werken-bij-nubium/Vacature: Online Marketeer

Vacature: Online Marketeer

LET OP: DE VACATURE IS INMIDDELS VERVULD

Geeft het jou een kick om briljante online marketingcampagnes voor allerlei verschillende klanten op te zetten én te optimaliseren? Heb je een passie voor je vak en krijg je er energie van dit met je collega’s en klanten te delen? Dan is dit dé functie voor jou!

Nubium vacature Online marketing & communicatie


Over Nubium

Nubium is een snelgroeiend, jong marketingbedrijf, dat online toepassingen ontwikkelt, waarbij interactie met de klant, het publiek of de doelgroep centraal staat. Met de bedrijfsstrategie en doelstellingen als uitgangspunt denken wij mee over de optimale vorm en inzet van website, apps en onlinemarketingstrategie. 

Nubium verenigt hoogstaande technologische oplossingen met een strategische, creatieve en commerciële kijk op het web en maakt dé oplossing die de klant zal helpen om beter online zaken te doen. 

Je komt te werken in een team van zo’n 8 ambitieuze professionals, verdeeld over verschillende specialismen zoals strategie, content & optimalisatie, design en development. De cultuur is nuchter met voldoende ruimte voor humor. Hard werken, maar het moet vooral ook gezellig zijn. Daar houden we van.

De functie

Je houdt je over de breedte van online marketing bezig met het uitdenken, ontwikkelen en optimaliseren van websites en online marketingcampagnes. Thema’s waarop je accelereert of wilt accelereren zijn SEA, SEO, Analytics, CRO en Social.

Je bent samen met de projectmanager contactpersoon van onze klanten. Je vindt het dan ook leuk om zowel uitvoerend bezig te zijn als te sparren met je collega’s en klanten om hen te overtuigen van jouw ideeën. Kortom, je functie biedt je volop vrijheid om jouw kennis in te zetten en samen met je collega’s te bouwen aan het succes van onze klanten.


Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, leergierige Online Marketeer die kwaliteit en samenwerking belangrijk vindt.

 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring als online marketeer;
 • MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring met ten minste SEO en SEA;
 • Je bent gedreven om te groeien in je vak en bent op de hoogte van recente ontwikkelingen in je vakgebied;
 • Je hebt een uitstekende, zowel mondelinge als schriftelijke beheersing, van het Nederlands;
 • Je bent uitstekend in staat je eigen dagelijkse werkzaamheden te organiseren en daar helder en proactief over te communiceren, zowel intern als naar klanten.

Ons aanbod

Wat bieden wij jou als toekomstig Online Marketeer bij Nubium:

 • Een goed marktconform salaris;
 • In overleg een parttime dienstverband voor 16-20 uur met mogelijkheid om door te groeien naar fulltime;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenvergoeding, lunch en laptop van de zaak;
 • Informele & ambitieuze cultuur waarin je gestimuleerd wordt om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen;
 • Samen met zo’n 8 leuke collega’s werk je als een echt team aan hele uitdagende projecten voor mooie klanten, maar ook lunch je samen, sluit je periodiek op vrijdagmiddag de week af met een borrel en worden er regelmatig leuke uitjes gepland;
 • Vrijheid & eigen verantwoordelijkheid; je werktijden & –plaats zijn (indien het werk het toelaat) flexibel in te richten!


Sollicitatieformulier

Heb je interesse in de bovenstaande vacature? Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

LET OP: DE VACATURE IS INMIDDELS VERVULD, SOLLICITEREN IS OP DIT MOMENT NIET MOGELIJK.