Home / Over ons / Werken bij Nubium / Vacature: online Marketeer

Online marketeer

Geeft het jou een kick om briljante online marketingcampagnes voor allerlei verschillende klanten op te zetten én te optimaliseren? Heb je een passie voor je vak en krijg je er energie van dit met je collega’s en klanten te delen? Dan zoeken wij jou!

Nubium vacature Online marketing & communicatie

Over Nubium

We ontwikkelen online toepassingen, zoals websites, webshops, webapplicaties en online marketing strategieën waarbij interactie met jouw klant, publiek of doelgroep centraal staat. Met jouw bedrijfsstrategie en doelstellingen als uitgangspunt denken wij met je mee over de optimale vorm en inzet van deze toepassingen.

Wij combineren digitale en technologische oplossingen met een strategische, creatieve en commerciële invalshoek. Met een team van designers en developers bouwen we gebruiksvriendelijke en eenvoudig te onderhouden online toepassingen. Samen met onze online marketeers zorgen wij voor meer bezoekers, meer interactie en meer omzet.

Je komt te werken in een team van acht ambitieuze professionals, verdeeld over verschillende specialismen zoals strategie, content, design en development.


De functie

Als online marketeer houd je je bezig met het uitdenken, ontwikkelen en optimaliseren van websites en online marketingcampagnes. Je zorgt er voor dat onze opdrachtgevers in contact komen en blijven met hun doelgroep. Door consequent te bouwen aan hun merk zijn ze zichtbaar en dat zorgt ervoor dat potentiële klanten ze weten te vinden op het moment dat ze hun product of dienst nodig hebben. Met jouw expertise en de website, webshop of webapplicatie als vertrekpunt, zorg jij voor een grotere zichtbaarheid van de opdrachtgevers en daarmee voor meer omzet, meer bezoekers en meer interactie.

Bij het opstellen van de online marketingstrategie vormen de bedrijfsstrategie en marketingdoelstellingen van de opdrachtgevers het uitgangspunt. Op basis daarvan kijk jij hoe online marketing bij kan dragen aan het behalen van de marketingdoelstellingen, welke middelen hiervoor nodig zijn en welke middelen geoptimaliseerd moeten worden.


Functie-eisen

 • Je hebt minimaal 3+ jaar relevante werkervaring als online marketeer; 
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring met ten minste SEO, SEA en social media
 • Je bent gedreven om te groeien in je vak en bent op de hoogte van recente ontwikkelingen in je vakgebied;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk; 
 • Je bent uitstekend in staat je eigen dagelijkse werkzaamheden te organiseren en daar helder en proactief over te communiceren, zowel intern als naar klanten.

Ons aanbod

 • Een goed marktconform salaris;
 • Dienstverband voor minimaal 32 uur;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenvergoeding en een laptop van de zaak;
 • Informele en ambitieuze cultuur waarin je gestimuleerd wordt om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen;
 • Samen met zo’n acht leuke collega’s werk je als een team aan heel uitdagende projecten voor mooie klanten, maar ook lunch je samen, sluit je periodiek op vrijdagmiddag de week af met een borrel en worden er regelmatig leuke uitjes gepland;
 • Vrijheid en eigen verantwoordelijkheid; je werktijden en werkplek zijn (indien het werk het toelaat) flexibel in te richten!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Sollicitatieformulier

Heb je interesse in de bovenstaande vacature? Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.