Home / Over ons / Werken bij Nubium / Vacature: projectmanager

Projectmanager

Vind je het leuk en interessant om zowel uitvoerend bezig te zijn als te sparren met je collega’s en klanten om hen te overtuigen van jouw ideeën? Kun je deze ideeen structuren en vervolgens samen met het team ook daadwerking tot uitvoering brengen? Dan zoeken wij jou!

Nubium vacature Online marketing & communicatie

Over Nubium

We ontwikkelen online toepassingen, zoals websites, webshops, webapplicaties en online marketing strategieën waarbij interactie met jouw klant, publiek of doelgroep centraal staat. Met jouw bedrijfsstrategie en doelstellingen als uitgangspunt denken wij met je mee over de optimale vorm en inzet van deze toepassingen.

Wij combineren digitale en technologische oplossingen met een strategische, creatieve en commerciële invalshoek. Met een team van designers en developers bouwen we gebruiksvriendelijke en eenvoudig te onderhouden online toepassingen. Samen met onze online marketeers zorgen wij voor meer bezoekers, meer interactie en meer omzet.

Je komt te werken in een team van acht ambitieuze professionals, verdeeld over verschillende specialismen zoals strategie, content, design en development.


De functie

Als projectmanager ben je de contactpersoon van onze klanten. Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken en in goede banen leiden van je eigen ideeen, maar ook die van je collega's en van de klanten zelf. Je functie biedt je volop vrijheid om jouw kennis in te zetten en samen met je collega’s te bouwen aan het succes van onze klanten.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal 3+ jaar relevante werkervaring als projectmanager bij een bureau; 
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring in leidinggeven en projectmanagement;
 • Je bent gedreven om te groeien in je vak en bent op de hoogte van recente ontwikkelingen in je eigen vakgebied, maar ook in die van je collega's;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk; 
 • Je bent uitstekend in staat je eigen dagelijkse werkzaamheden te organiseren en daar helder en proactief over te communiceren, zowel intern als naar klanten.

Ons aanbod

 • Een goed marktconform salaris;
 • Dienstverband voor minimaal 32 uur;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenvergoeding en een laptop van de zaak;
 • Informele en ambitieuze cultuur waarin je gestimuleerd wordt om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen;
 • Samen met zo’n acht leuke collega’s werk je als een team aan heel uitdagende projecten voor mooie klanten, maar ook lunch je samen, sluit je periodiek op vrijdagmiddag de week af met een borrel en worden er regelmatig leuke uitjes gepland;
 • Vrijheid en eigen verantwoordelijkheid; je werktijden en werkplek zijn (indien het werk het toelaat) flexibel in te richten!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Sollicitatieformulier

Heb je interesse in de bovenstaande vacature? Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.