Over nubium

Slimme toepassingen, doordachte strategieën

Nubium ontwikkelt online toepassingen waarbij interactie met uw klant, publiek of doelgroep centraal staat. Met uw bedrijfsstrategie en doelstellingen als uitgangspunt denken wij met u mee over de optimale vorm en inzet van website, apps en online marketingstrategieën. Wij verenigen hoogstaande technologische oplossingen met een strategische, creatieve en commerciële kijk op het web.  Wij maken dé oplossing die u gaat helpen om beter online zaken te doen.

Neem contact met ons op om uit te vinden wat we voor u kunnen doen.

Uw doel dichterbij

Om uw 'probleem' op te lossen of uw werkproces te optimaliseren bouwen wij een nieuwe applicatie of implementeren bijvoorbeeld een van onze bestaande producten. Ook kunnen wij de functionaliteit van uw bestaande site optimaliseren door deze bijvoorbeeld uit te breiden met Webapp. Wij adviseren uw organisatie over de mogelijkheden van online marketing en helpen u met implementatie van sociale mediakanalen. Wij helpen u het beheer van uw totale online aanwezigheid overzichtelijk te maken. Zodat uw doelen snel dichterbij komen.

Goede ideeën, geen ongewenste verrassingen.

Wij bouwen precies dat waar u, en uw doelgroep, behoefte aan heeft door goed naar de vraag te luisteren en een Agile werkproces op basis van Scrum toe te passen. Hierbij is er alle ruimte voor nieuwe inzichten zijn er geen verrassingen achteraf.