Over nubium

Slimme web-toepassingen

Nubium is een webbureau en ontwikkelt online toepassingen waarbij interactie met uw klant, publiek of doelgroep centraal staat. Met uw bedrijfsstrategie en doelstellingen als uitgangspunt denken wij met u mee over de optimale vorm en inzet van website, apps en online marketingstrategieën. Wij verenigen hoogstaande technologische oplossingen met een strategische, creatieve en commerciële kijk op het web.  Wij maken dé oplossing die u gaat helpen om beter online zaken te doen.

"Nubium laat het web voor u werken"

Uw doel dichterbij

Om uw 'probleem' op te lossen of uw werkproces te optimaliseren bouwen wij een nieuwe webapplicatie of implementeren bijvoorbeeld een van onze bestaande producten. Ook kunnen wij de functionaliteit van uw bestaande website optimaliseren door deze bijvoorbeeld uit te breiden met Webapp. Wij adviseren uw organisatie over de mogelijkheden van online marketing en helpen u met implementatie van sociale mediakanalen. Wij helpen u het beheer van uw totale online aanwezigheid overzichtelijk te maken. Zodat uw doelen snel dichterbij komen.

Goede ideeën, geen ongewenste verrassingen.

Wij bouwen precies dat waar u, en uw doelgroep, behoefte aan heeft door goed naar de vraag te luisteren en een Agile werkproces op basis van Scrum toe te passen. Hierbij is er alle ruimte voor nieuwe inzichten zijn er geen verrassingen achteraf.

Een klant reageerde spontaan over ons bedrijf: 

"Mijn ervaring met Nubium is goed. De comminucatie is direct, zakelijk en goed van toon. Men weet waar men het over heeft en voelt aan waar wij als organisatie heen willen. De realisatie van de opdrachten is snel en goed. Ook in de voor ons onbekende wereld van websites weet men samen met ons een koers uit te zetten. Het periodieke koffiegesprek is voor ons een teken dat we met dit medium goed bezig zijn en de resultaten van Google onderbouwen dit. Echter wijzelf kunnen nog veel dingen verbeteren en optimaliseren in deze nieuwe wereld van reclame/marketing. Erwin de koffie is bijna klaar ;-)

 Henk Jan Schepers (Emotech b.v./ Kewesta)