Vanuit de advocaten kwam de roep om een nieuwe website.. "een website van deze tijd en die kenmerkend is voor ons kantoor"

Dat was de vraag die bij ons kwam te liggen en we gingen aan de slag. We hadden diverse gesprekken om het kantoor in beeld te brengen: de mensen, de specialismen, de sfeer en de voorkeuren. Wat moet er op de website komen en wat wil je bereiken? 

Al deze aspecten kwamen samen in een eerste opzet waar vervolgens een eerste testsite uit ontstond. Ook bij dit project gebruikten we een van onze vele professionele web-templates en pasten deze aan. Vervolgens werd de structuur bepaald en kwamen de (landings)pagina's aan de orde. Ook moesten de advocaten zelf voldoende aan de "orde" komen. Ze hebben immers allemaal hun eigen specialitiet.

Na alles op elkaar afgestemt te hebben ging de website live en zorgden we voor een goede analyse en vingen we de url's van de oude website op. Google kon zijn werk gaan doen en de resultaten zijn goed. 

In de website moest er ook aandacht komen voor de advocaten. Er werden nieuwe foto's gemaakt en de advocaten konden zelf iets schrijven over hun opleiding, ervaring, specialismen enzovoort.. 

Contactgegevens

Adres
Prinsestraat 1
7513 AM Enschede
Telefoonnummer
053 43 33 552